Csütörtöktől 30% kedvezményt adunk minden könyvre a Tescóban

2021. július 7.

6 perc olvasási idő

Újabb akcióval várunk titeket csütörtöktől 30%-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg minden könyvünket. Böngésszetek a kínálatunkból és szerezzetek be nagyszerű olvasnivalókat a család aprajának és nagyjának! Ha szeretnétek, már a következő tanév házi olvasmányait is megvehetitek most, verhetetlen áron!  

Nyár, hűs árnyék, egy pohár bor és egy izgalmas könyv – nincs is ennél jobb kombináció! Akárhol töltitek a nyári szabadságotokat, legyen az vízpart, erdei túra vagy éppen az otthonotok kényelme, egy jó könyvnél nehezen találtok jobb útitársat. Sokunknak igazán csak a nyaralás alatt van ideje elmélyülni egy kalandos, romantikus regényben vagy egy szívet-lelket melengető életmód könyvben.

Javasoljuk nektek, hogy a következő napokban ti is látogassatok el a Tesco könyvrészlegére. Hagyjátok, hogy a színes borítók elcsábítsanak, lapozzatok bele a legvonzóbb könyvekbe, szívjátok magatokba a frissen nyomtatott könyv illatát. Igazi élményutazás lesz! A nektek tetsző könyveket pedig tegyétek bátran a kosaratokba, hiszen csütörtöktől 30% kedvezményt adunk minden könyvünkre, hogy még több izgalmas olvasmányt tudhassatok a sajátotoknak.

És hogy milyen különlegességek várnak rátok a könyvespolcainkon?

Edith Eva Eger: A döntés és Az ajándék – A könyv szerzője alig 16 éves volt, amikor a szüleivel együtt Auschwitzba hurcolták. Édesapját kivégezték, ő maga pedig rengeteg átélt borzalom után szabadult. A fiatal nő – a traumatikus élmények ellenére – mégis úgy döntött, hogy megbocsát megkínzóinak és élete végéig boldogan él majd. Hogy beteljesíthesse fogadalmát, pszichológiát tanult és nagyon komoly önismereti munkát végzett. Mindkét könyve igazi felszabadító élmény. Ahogy a fülszövegen áll:

Ahogy a fülszövegen áll: „Memoár és útmutató, melynek célja, hogy mindannyiunknak segítsen kiszabadulni saját elménk börtönéből. Dr. Eger műve reményt és lehetőséget ad mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni a fájdalomtól és a szenvedéstől. Akár rossz házasság, mérgező család vagy gyűlölt munkahely börtönében sínylődnek, akár önmagukat korlátozó hiedelmek szögesdrótja tartja őket fogva a saját elméjükben, ez a könyv arra tanít, hogy a körülményektől függetlenül dönthetünk úgy, hogy az örömöt és a szabadságot választjuk.”

A műanyagmentes július jegyében ajánljuk nektek a következő könyvet. Pokorny Lia színésznőt legtöbben a színpadról ismerjük. Van azonban egy igazi, harcos környezetvédő énje is. Ezt most legújabb könyvéből, a Holnapra is marad – receptgyűjtemény a fenntarthatóság jegyébenből ismerhetjük meg. 120 oldalon keresztül ínycsiklandó, ismerős, mégis különleges ízek receptjeit osztja meg velünk a karizmatikus színésznő. Csatlakozzatok ti is hozzá – főzzünk úgy, hogy a bolygónknak is jó legyen!

Közhelyként hangzik, de az élet a legjobb történetíró. Coco Chanell élete tele volt kalanddal, intrikával, romantikával és árulással. Pamela Binnings Ewen a Párizs királynője című regény megírása előtt hosszú éveken át kutatta a divattervező életét. Regénye éppen ezért a legapróbb részletekig is hiteles lett. Kritikusai sem fukarkodtak a dicsérettel:

„Valós tényekből és pletykákból szőtt, impresszív regény a kiemelkedően tehetséges divattervezőről, aki jóformán kizárólag magával volt elfoglalva. Párizst a náci megszállás erkölcseitől és buja szépségétől egyaránt megfosztotta. Az ünnepelt Coco flörtöl a veszéllyel, kísértésbe esik, hogy a hazafiságot sutba dobva biztosítsa be önmagát. Mindent kockára tesz, nehogy kipattanjon szégyenletes titka. Fordulatos, elejétől végéig szórakoztató kaland.” – írja a könyvről Toby Devens, a Happy Any Day Now című bestseller szerzője.

Néhány nyugodt percre vágytok? Szerezzetek be gyerekeiteknek foglalkoztató füzeteket! Kínálatunkban a kicsik kedvenc mesefigurái is megjelennek, így aztán a Bogyó és Babóca, a Minyonok és Mancs őrjárat rajongók is megtalálják azokat a könyveket, amelyek igazán elvarázsolják őket.

Ti milyen könyvet ajánlanátok, mit érdemes mindenképp beszerezni a Tesco nagy könyves akciójában, 30%-os kedvezménnyel? Kommentben várjuk a kedvenceiteket!