Jól enni, jól lenni – itt a nyári egészséges életmód katalógusunk!

2021. július 8.

2 perc olvasási idő

Az egyensúly megtalálásában nyáron is segítünk! Katalógusunkat kifejezetten a speciális étrendet követőknek, az ételintoleranciában szenvedőknek és az egészséges életmód iránt érdeklődőknek állítottuk össze. Lapozzatok bele!

 

Itt a nyár, amikor legtöbben szabadulnának a kilóktól. A hőségben szerencsére nem vonzóak a nehéz ételek, fogyaszthattok több zöldséget, salátát. Ettetek már például brokkoli csírát? Ha nem, itt az ideje kipróbálni és feldobni vele az étrendeteket! A bio zöldségeken és gyümölcsökön túl több mint 100 bio vagy organikus terméket kínálunk. Érdemes böngészni közöttük!

 

A glutén-, laktóz- és cukormentes termékeinket az ezekre érzékenyek is fogyaszthatják, sőt izgalmas recepteket is ajánlunk kiadványunkban, hogy egészséges alapanyagokból, tápláló finomságokat készíthessetek. Korábban is ajánlottunk már Jól enni, jól lenni kampányunkban ilyen egészséges recepteket.

 

Kifejezetten vegetáriánus vagy vega étrendet követőknek is több mint 200 növényi alapú ízletes ételt kínálunk, találtok köztük humuszt, zabpehelyt, növényi kolbászt, sajtot vagy akár pudingot.

 

A bio- vagy organikus termékeket könnyen megtalálhatod, mert zöld címkével jelöljük őket a Tesco áruházakban. Ha bio terméket vásárolsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy ellenőrzött módon, környezetkímélő/fenntartható feltételek között állították elő, és hogy a választásod nem tartalmaz szintetikus alapanyagokat.

Kínálatunk augusztus 4-ig érvényes.