Már a Tescóból is kiszállít a NetPincér akár fél órán belül

2021. július 8.

7 perc olvasási idő

Hőségriadó, focimeccsek, home office – ti is úgy érzitek néha, hogy egy kisebb bevásárlás kedvéért nem akarjátok elhagyni a lakást? Nem is kell! A Tesco és a NetPincér most indult együttműködésének köszönhetően akár 1000 féle élelmiszer közül válogathattok a portálon, és egy ételrendelés ideje alatt beszerezhetitek a legszükségesebb dolgokat anélkül, hogy kimozdulnátok otthonról. Érdemes kipróbálni!

Már két budapesti Tesco Expresszből rendelhetnek házhoz élelmiszert a környéken lakók a Tesco és a NetPincér próbajelleggel indult együttműködésének köszönhetően. A Thaly Kálmán utcai és Erzsébet Királyné útjai üzleteinkből főként biciklis futárok szállítják házhoz a NetPincér oldalán megrendelt termékeket a rendelés leadásától számított akár 30 percen belül. A kiszállítás a két kijelölt üzletünk nagyjából 3 km-es sugarú körzetében érhető el.

„Egyre nagyobb az igény a házhozszállításra, így online szolgáltatásainkat a változó igények alapján folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. Ennek egy újabb eleme a NetPincérrel kötött megállapodásunk, amely lehetővé teszi, hogy azok is kényelmesen és egyszerűen vásároljanak a Tescóból, akiknek gyorsan van szükségük mindössze néhány élelmiszerre, például hideg italra és rágcsálnivalóra az esti meccsnézéshez vagy néhány kifelejtett alapanyagra a sütés-főzéshez” – mondta Pálinkás Zsolt vezérigazgatónk.

Kis bevásárlás, nagy segítség – így működik szolgáltatásunk a gyakorlatban

Naponta 8 és 20 óra között tudjátok leadni a rendeléseteket a NetPincér oldalán, ahol körülbelül 1000 termék között válogathattok. A kínálatban a mirelit áruk kivételével hűtött élelmiszerek is találhatók, amelyeket hőszigetelt thermoboxokban szállítanak ki a futárok. A leadott rendeléseitek azonnal megjelennek az adott üzlet rendszerében, amelyet az áruházunk munkatársa készít össze nagyjából 15 percen belül, hasonlóan ahhoz, mintha ti magatok pakolnátok a kosárba. Az elérhető termékek listája – a bolti készletet követve – naponta ötször frissül. Amennyiben pedig valamelyik kért tétel esetleg éppen mégsem érhető el, a NetPincér egyeztet veletek, hogy kéritek-e a többi termék kiszállítását. A futárok ezt követően 10-12 perc alatt házhoz viszik a rendelést, vagyis akár fél órán belül megérkezik a bevásárlás, amit a NetPincéren keresztül kizárólag online tudtok kifizetni. A rendelés típusától és mennyiségétől függően pedig a termékeket a bicikli mellett a futárok motorral vagy autóval is ki tudják hozzátok szállítani.

A NetPincérrel a Tesco is belép a gyorskereskedelembe

„A NetPincérnél mára túlnőttünk az étel-házhozszállítási piacon, és elhoztuk a vásárlás új generációját, a gyorskereskedelmet Magyarországra, aminek köszönhetően akár 30 percen belül kiszállítjuk megrendelőink számára az élelmiszereket és háztartási cikkeket. A fogyasztóink visszajelzéseiből is látjuk, hogy egyre nagyobb az igény arra, hogy mindent, amire csak rövid időn belül szükség lehet, házhoz tudjanak rendelni tőlünk. A friss készételek mellett így egyre népszerűbbek az élelmiszerek is, köztük például a sör, a szénsavas üdítők, a péksütemények vagy akár a főzéshez szükséges alapanyagok, amelyekre sokszor azonnal van szüksége a tőlünk rendelőknek. Ezért is örülünk annak, hogy több mint 5000 éttermi és 330 üzleti partnerünk mellett kínálatunkat az egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánc termékeivel is bővíthetjük. Reméljük, hogy a próbaidőszakot követően további Tesco áruházakat tudunk bevonni a kiszállítási körbe, hogy még több otthonba eljusson a villámgyors vásárlás lehetősége” – mondta Patai Zoltán, a NetPincér ügyvezetője.

A személyes bevásárlás mellett így már háromféleképpen is hozzájuthattok a Tesco kínálatához, hiszen továbbra is rendelkezésre áll a tartósélelmiszer- és háztartási termékekkel az ország minden pontját lefedő Tesco Doboz Webáruház, valamint a több mint 13 000 terméket kínáló Tesco Otthonról online szolgáltatás, amely már az ország több mint 500 pontján elérhető. A Tesco online szolgáltatását június végén díjjal is jutalmazták, a kelet-magyarországi régió egy részét kiszolgáló debreceni Tesco Extra ugyanis a Store Insider Év Boltja versenyén a közönségszavazás győztese lett.