Ti is gyűjtitek a kilométereket a Tesco Angyalnak?

2021. július 13.

3 perc olvasási idő

Éppen egy hónapja tart 25. születésnapunk egyik szuper programja: egészen szeptember végéig kilométerekkel támogathatjuk mindannyiunk segítőjét, a Tesco Angyalt! Célunk 2500 kilométer összegyűjtése! Könnyebben megy még a gyaloglás is, ha tudjuk, jó célért tesszük. Nem kell az egész maratont lefutnotok. Most is igaz, ami más gyűjtéseinkkor: sok kicsi sokra megy. Sétáljatok, gyalogoljatok vagy fussatok, mi pedig a megtett kilométereket konkrét pénzösszegre váltjuk.

A gyűjtés menete nagyon egyszerű: töltsétek le a RUNTASTIC mobil applikációt, csatlakozzatok a mi jótékonysági csoportunkhoz és már indulhat is a kaland! IDE kattintva minden praktikus infót és tudnivalót megtaláltok! Mobil a zsebbe és máris jöhet néhány ötlet a kilométergyűjtés tárházából:

  • Ahová lehet, gyalog menjetek (pl. egy-két megálló, közeli közért)
  • Fagyizáskor addig sétáljatok, amíg a finomság tart. (újabb fagyinál újabb séta :))
  • Kutyásoknak nem is kell külön tipp, náluk adott a napi sétamennyiség.
  • Sétáljatok el a strand egyik szélétől a másik széléig.
  • Kerüljétek néhány hétig a munkahelyi és az otthoni liftet. Ha túl magasan laktok vagy dolgoztok: felezzétek az emeleteket!
  • Kocogjatok körbe a saját kertetekben. Akár minden kör után megpihenhettek.

További ötleteket, aktivitás közben készült szelfiket örömmel várunk!

Kollégáinktól ITT kaptunk már egy kis ízelítőt!

És ami még nagyon fontos: a héten több újdonsággal is várunk titeket a jótékony kilométergyűjtő akcióval kapcsolatban. Séta vagy futás közben fél szemeteket tartsátok az Éntescómon! 🙂 

Hajrá!