Hihetetlen: a Tesco parkolójában randevúzott az angol nemzeti válogatott szövetségi kapitánya

2021. július 19.

3 perc olvasási idő

Gareth Southgate neve a focirajongók számára ismerősen cseng. Ő ugyanis az angol nemzeti fociválogatott szövetségi kapitánya. Az 50 éves volt focista a legjobbat hozza ki játékosaiból: erős vezetőként mindannyian ragaszkodnak hozzá. Bár a szakmai múltjáról szinte mindent megírtak már a sportlapok, nemrég a magánéletéről is beszélt. Elmesélte, hogy a feleségével a helyi Tesco parkolójában randevúztak először. 

Gareth Southgate a londoni Crystal Palace középpályásaként kezdte focista karrierjét. Tehetségére hamar felfigyeltek más csapatok is. Edzőként is hasonló sikereket ért el csapataival. Az Egyesült Királyságban rajongnak érte az emberek, a sportlapok hosszú oldalakon keresztül elemzik taktikai döntéseit.

A magánéletéről viszont nem sokat tudni. Nemrég megjelent egy önéletrajzi könyve. Ebben arról ír, hogy a feleségét, a nála 4 évvel idősebb Alisont egy boltban látta meg először. Később egy titkos randevúra hívta: a helyi Tesco parkolójában találkoztak. Több találkozó után rájöttek, hogy őket egymásnak teremtették, és már több mint 20 éve élnek boldog házasságban. Két gyerekük született, a 19 éves Mia és a 15 éves Flynn.

Forrás: mylondon.news.co.uk