Szorgos kezek újították meg a szerencsi játszóteret a Tesco támogatásából

2021. július 19.

2 perc olvasási idő

Megújult az Ondi úti játszótér – adta hírül a Szerencsi Hírek. Nagymamák, nagypapák, anyukák, apukák segítettek a munkálatokban, amihez a helyi közösségeket támogató programunkban elnyert 250 ezer forinttal járultunk hozzá.

Sikeresen pályázott a Szerencsi Testvérvárosi Egyesület az „Ön választ, mi segítünk” programunkban. A 8. fordulóban 182 kezdeményezés között összesen 45.900.000 forintot osztottunk szét, így jelentős összeggel tudtuk támogatni az egyesület “JátszóTÉR unokáknak, nagyszülőknek” pályázatát.

A cél az Ondi úti játszótér felújításához szükséges anyagok, eszközök beszerzése, az anyagi forrás megteremtése, valamint a munkálatok elvégzésének a megszervezése volt – olvasható az összefoglalóban.

Az egyesület szombat reggel több mint 20 lelkes segítővel állt neki a munkának, s igen eredményesek voltak. Csiszoltak, festettek a több mint 11 éve érintetlen területen, amire ráfért a felújítás. Az eseményre kilátogatott Balogh Zsolt, a szerencsi Tesco új vezetője is, aki azt mondta, örül, hogy a program keretében segíteni tudtak.

A gyerekek biztos örömmel veszik birtokba a megújult játszóteret.