Célegyenesben az angyalos, jótékonysági kilométergyűjtésünk!

2021. július 20.

3 perc olvasási idő

Hamarosan megvan a 2500 kilométer! Már több mint 2300 összejött ugyanis a nagy célból: lépésenként támogassuk a Tesco Angyalt! Sokan letöltöttétek az applikációt és szépen rójuk a métereket, így nemsokára újabb pénzadomány áll a házhoz, hogy újabb kollégáinknak nyújthasson segítő kezet az angyali alapítvány. Húzzunk bele!

25. születésnapunk egyik ünnepi és egészséges programja, hogy közösen megteszünk 2500 kilométert. A jótékonysági távval adományt gyűjtünk a Tesco Angyalnak, amiből nehéz helyzetbe került kollégáinkat segíti az alapítvány.

Ez olyan nagy dolog, mintha Kerekes Csaba, herceghalmi csapatvezetőnk nem egyszer, hanem kicsit több, mint kétszer járná be a Kéktúra teljes útvonalát! Vagy mintha egyikünk fogná magát, és elsétálna Madridig. De így, hogy ezt a kihívást közösen teljesítjük, könnyebb dolgunk van.

Kevesebb mint 200 kilométert kell már csupán összegyűjtenünk ahhoz, hogy immár sokadszor elmondhassuk: ezt is teljesítettük közösen! Találjunk hát még néhány jó kis gyalogos/kocogós célpontot, hogy újra ünnepelhessük a közös sikert!

Aki pedig szeretne, még Csabához is csatlakozhat: örökbe fogadhat egy-egy szakaszt a Kéktúrán!

Ezzel a gesztussal szintén a Tesco Angyalt tudjuk támogatni, miközben lélekben kísérhetjük Csabát és kutyusát, Herceget hazánk csodálatos tájain.

Sétáljatok, gyalogoljatok vagy fussatok tovább, mi pedig a megtett kilométereket konkrét pénzösszegre váltjuk. A Tesco ezúttal is megduplázza a gyűjtött összeget!