Élőben a Kéktúráról – kutyájával vágott bele a nagy kalandba Kerekes Csaba

2021. július 21.

6 perc olvasási idő

Vajon hogyan viselték az extrém időjárási körülményeket? Szerintetek mi az, amiből túl sokat vitt magával, s milyen kényeztetésben van része minden nap végén négylábú túratársának, Hercegnek? Mindez kiderül, ha megnézitek herceghalmi csapatvezetőnk, Kerekes Csaba első élő bejelentkezését Kéktúra kihívásának első szakaszáról.

Első pihenőnapján, Arka faluból jelentkezett be Csaba, hogy megossza velünk felkészülése, indulása történetét. Kolléganőnk, Horváth Judit kommunikációs koordinátorunk kérdezte a nem mindennapi kihívás részleteiről. Csaba ugyanis nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy 74 nap alatt teljesíti kutyájával a Kéktúra teljes, 1168 km-es útvonalát, azaz összegyűjti az ellenőrzőpontokon megszerezhető 150 pecsétet.

Bakancslistás tervébe azért vágott bele, mert nagyon szeretné jobban megismerni a különböző kultúrákat, embereket az országban. S bár kutyájával kettesben indultak útnak múlt héten, már rögtön tescós kollégákba is botlottak, a túra egyik pontján tőlük kaptak friss vizet, ugyanis abból többre van szüksége, mint ahogy előzetesen tervezte.

Azt mesélte, hogy vannak lankásabb, s vannak igazán izzasztó részek, valamint külön nehezítő tényező a viharban kidőlt fák kerülgetése és az eső hatására előbújó szúnyoghadak. De ők ketten eddig mindennel megbirkóztak, a nap végén pedig Csaba különösen ügyel kutyája egészségére és pihenésére.

Hogy milyen kényeztető kezelésben részesül Herceg és mi lesz a túl sok energiaszelet sorsa – erre is választ kaphattok, ha megnézitek a videót az Éntescóm Facebook csoportban! Csaba még további élő bejelentkezésekkel és napi képes beszámolókkal fog jelentkezni.

Ahogy korábban írtuk, bármikor csatlakozhattok Csabához és Herceghez, örülnek a társaságnak. Csaba összeállított egy útvonaltervet, ezt letölthetitek, és ha kedvet kaptok, hívjátok Csabát (06 20 821 1971), hogy megbeszéljétek az adott nap indulásának részleteit. A 74 nap alatt 8 Tescót is útba ejtenek, így ott is szívesen találkozik majd az érdeklődőkkel.

Ha van kedvetek, küldjetek valami lelkesítő üzenetet Csabának kommentben!

Továbbra is lehetőségetek van, hogy örökbe fogadjátok a Kéktúra egyes kilométereit, ezzel is támogatva alapítványunkat.

Minden egyes örökbefogadott kilométer után utaljatok 250 forintot a Tesco Angyal számlájára

Az újabb cél, hogy összejöjjön legalább 250 ezer forint.

Közben örömmel tudatjuk veletek, hogy összegyűlt a tervezett 2500 km a Tesco Angyal sportos kihívásban! Köszönjük minden egyes résztvevőnek, segítségetekkel közel 800 ezer forinttal tudjuk támogatni a nehéz élethelyzetbe került kollégákat.