Tippeltek és a nyereményüket felajánlották a Tesco Angyalnak

2021. július 30.

2 perc olvasási idő

Ha segítségnyújtásról van szó, kollégáink mindig megtalálják a módját, hogyan támogathatják egymást a Tesco Angyalon keresztül. A jótékonysági kilométergyűjtés, sütivásár, bolhapiac után itt egy újabb nagyszerű kezdeményezés, ami alapítványunkat gyarapítja, hogy általa minél több rászoruló munkatársunkat támogathassuk.

A segítő csapat szeretne inkognitóban maradni, de azt elárulták, hogy az ötletet a házi EB tippversenyük adta. 19-en vettek részt a játékban, az elején mindenki bedobott egy kisebb összeget a közösbe. A cél az volt, hogy az így összegyűlt összeget az első három helyezett kapja majd. De kollégáink úgy döntöttek, hogy a teljes nyereményt felajánlják a Tesco Angyalnak. Adományukat természetesen ebben az esetben is megduplázza a Tesco.

Köszönjük nekik, hálásak vagyunk, hogy minden helyzetben gondolnak a Tesco Angyalra, s rajta keresztül támogatásra szoruló kollégáinkra. Most is jó helyre kerül majd minden forint, ITT írtunk arról, hogy jelen pillanatban hány munkatársunk került nehéz helyzetbe, várva az angyali segítséget.