Tesco-WWF kvíz: környezettudatos ajándékcsomagot nyerhettek, ha jól válaszoltok kérdéseinkre!

2021. augusztus 5.

5 perc olvasási idő 

Forró nyarak, szokatlanul hideg és hosszú telek, vízhiány és közvetve az éhínség – bolygónk egyre rosszabb állapotban van, a klímaválság jelei már rengeteg helyen látszanak. Ha nem változtatunk fogyasztási szokásainkon, a vesztünkbe rohanunk. De ha csak néhány apróságot megteszünk, máris könnyítettünk egy kicsit bolygónk terhein. Böngésszétek át stratégiai partnerünk, a WWF honlapját, töltsétek le a WWF által készített, szuper tippeket adó LÉPTEM appot és töltsétek ki környezetvédelmi kvízünket. A helyes megfejtők között egy 10 ezer forint értékű környezettudatos ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Néhány nappal ezelőtt büszkén írtunk nektek arról, hogy a WWF-fel stratégiai partnerségre léptünk. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagyszerű, hiteles és világszerte elismert szervezettel dolgozhatunk együtt a fenntarthatóbb élelmiszerfogyasztásért.

Mi, a Tescónál, sokat teszünk azért, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat. Vállalásaink szerint sajátmárkás termékeink csomagolását 2025-ig teljesen újrahasznosítható anyagból gyártjuk majd, élelmiszermentő munkánk pedig csökkenti az élelmiszerhulladékot és támogatja a rászorulókat. A Being.well héten több, a környezetvédelem szempontjából fontos beszélgetést hallgathattatok.

Most játékra hívunk titeket! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyit tudtok a saját ökológiai lábnyomotokról. Tudjátok-e, hogy hogyan lehetne kisebb? Hogy kiderülhessen, töltsétek ki kvízünket! A kérdéseket augusztus 5-19. között válaszolhatjátok meg. A helyes megfejtők között egy 10 ezer forintos, különleges környezettudatos ajándékcsomagot sorsolunk ki! Ne feledjétek megadni a neveteket, törzsszámotokat és e-mail címeteket a kérdések megválaszolása után.

Ahhoz, hogy minden kérdésre jól válaszoljatok, érdemes átböngészni a WWF honlapját, és letölteni a szuper tippeket tartalmazó WWF LÉPTEM appot. Az alkalmazás segít elindulni a környezettudatosság útján, és lépésről lépésre vezet, hogy csökkenteni tudd ökológiai lábnyomod! Az applikációban fogyasztási szokásaidat egyszerűen, csúszkák segítségével tudod megadni, hogy megtudd, jelenlegi életmódoddal milyen mértékben terheled a Föld erőforrásait. A kapott eredmény és egy nagy elhatározás után mindenki ott változtathat, ahol igazán kell. Az applikációban időről időre megjelennek ugyanis friss kihívások, kezdetnek például a húsimádók, vízpazarlók és kávéfüggők választhatnak tematikus kihívásokat maguknak.

Az applikációt keresd a Google Play Áruházban és az App Store-ban! További információ: https://wwf.hu/leptem/

Sok szerencsét mindenkinek!