Így örültek a csekkeknek az „Ön választ, mi segítünk” nyertesei ajkai áruházunkban

2021. augusztus 13.

3 perc olvasási idő

Sérülteket elfogadó iskolai szemléletformálás és KRESZ pálya az óvodában – ilyen izgalmas programok valósulnak meg hamarosan a helyi közösségeket támogató programunkban. A napokban átadtuk az Ön választ, mi segítünk nyerteseinek az óriás csekkeket ajkai áruházunkban.

Több mint 10 ezer vásárlói szavazat érkezett a Mozgássérültek Aktív Egyesületének pályázatára, akik iskolai szemléletformáló programsorozatot hirdettek ép és a sérült emberek között. Az elfogadóbb és előítéletek nélküli nyitottságot iskolai beszélgetések során alakítanák ki a gyerekekben, erre nyertek tőlünk 400 ezer forint támogatást. Az egyesület képviselői örömmel érkeztek ajkai áruházunkba, hogy átvegyék a támogatásról szóló csekket.

Hátrányos helyzetű családok karácsonyát segítené a Te Számítasz Egyesület, ők 8153 szavazattal a második helyen végeztek a 22-es körzetben.

Valamint 100 ezer forintot fordíthat a KRESZ pálya kialakítására a Dákai Meseház Óvoda, ahol a helyi közösség összefogásával, sok önkéntes munkával szeretnék megvalósítani a gyerekek örömére a projektet.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Továbbra is várjuk fotóitokat az áruházakban történt csekkátadó ünnepségekről! Küldjétek el a hu_entescom@tesco.com címre, hogy még több kolléga értesülhessen róla!

Köszönjük!