Augusztusi családbarát webinárium – Felkészülés a családdá válásra

2021. augusztus 16.

3 perc olvasási idő

Családbarát programsorozatunkban újabb webináriumra hívunk benneteket! Ezúttal a családdá válás izgalmas témáját boncolgatjuk. Lehet erre tudatosan készülni? Nem csak úgy megtörténik velünk? Milyen elhatározásokat érdemes meghoznunk, milyen praktikus trükkök lehetnek segítségünkre?  Hogyan találjuk meg az egyensúlyt az érzelem-értelem kettősségében? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ. SACI, jól ismert segítőnk ezúttal is szakértő szemmel néz a dolgok mélyére. A részletekért olvass tovább! 

Mi történik az egyénnel, amikor részesévé válik egy új család születésének? Hogyan lesz az „én és te” egy csapásra „mi”? Vagy talán mindez nem is ilyen hirtelen zajlik? Milyen változásokat generál két ember között, ha megszületik az elhatározás, hogy összekötik az életüket, és milyen új világ kezdődik, ha ebbe a kettősbe megérkezik egy baba? És akkor még a speciális, de nem ritka mozaikcsaládok újra- és átalakulásáról nem is szóltunk.

Milyen vágyaink, elvárásaink vannak az újonnan alakuló családunkkal kapcsolatban? Mire érdemes fókuszálni, vagy éppen elengedni már a küszöbön? Számos kérdésünk van, amelyeket most mind sorra vehetünk.

Tarts velünk te is! Következő webináriumunk témája ugyanis:

Felkészülés a családdá válásra

Előadók: az ICAS Hungary szakemberei, azaz szakképzett pszichológusok, akik segítenek, hogy tudatosan, fejben és lélekben is készen álljunk a családalapításra.

Időpont: augusztus 26. 13 óra

Az eseményt Teamsen tudod követni. A linkje: IDE kattintva érhető el.

Az élő közvetítés után a webináriumról készült videó visszanézhetitő lesz az Éntescóm Facebook csoportban.

Várunk szeretettel, ha családalapítás előtt állsz, de akkor is, ha már van családod, hiszen sosem lehet tudni, milyen hasznos információt kaphatsz, ami a te életedben éppen jókor jött!