VIDEÓ! Segítsetek, hogy minden asztalra jusson meleg étel

2021. augusztus 16.

4 perc olvasási idő

Nem mindenkinek adatik meg a finom és tápláló vacsora, de segítségetekkel olyan asztalra is kerülhet gőzölgő étel, ahol ez nem mindennapos. Gyarapítsátok ti is az élelmiszergyűjtők népes táborát a Tescókban, osszátok meg ismerőseitekkel legújabb kampányfilmjeinket, segítsünk közösen még 2 hétig!

Ti is odafigyeltek arra, hogy jó minőségű hozzávalókból készítsetek magatoknak és a családotoknak ételt? De nem mindenkinek adatik meg a választás lehetősége – erre hívják fel a figyelmet kisfilmjeink, nézzétek!

Adományozzatok ti is tartós élelmiszereket áruházainkban, hogy mindenki finomat vacsorázhasson!

Hogyan tudtok segíteni?

148 magyarországi áruházunkban* alakítottunk ki gyűjtőpontokat, ahová várjuk a tartós élelmiszereket. Emellett online bevásárláskor is adományozhattok tartós élelmiszert a rászorulók számára. Tegyetek be a virtuális kosaratokba 1000, 2000, illetve 3000 forint értékű adománycsomagot, amelyet majd a Magyar Élelmiszerbank javára váltunk be termékekre.

Mivel támogathatjátok az akciót?

Az akció során tartós élelmiszereket gyűjtünk, így például rizst, tésztát, cukrot, olajat, lekvárt, különböző befőtteket, illetve teát, kávét és csokit is. Az áruházakban az adományozásra szánt árukat a kasszasoron kívül kialakított gyűjtőpontokon várjuk.

Meddig tart az akció?

Áruházainkban augusztus 29-ig várjuk a termékeket, míg az online adakozásra augusztus 31-ig van lehetőségetek a Tesco Otthonról online bevásárló szolgáltatásban.

Köszönjük, ha hírét viszitek, s azt is, ha ti is vásároltok plusz egy tartós élelmiszert, ami a gyűjtőponton leadva finom étel formájában kerül majd a rászorulók asztalára! Jó hír, hogy eddig több mint 355.000 forint értékben fogytak az az online megvásárolható adománykuponok.

*Cikkünk végén, a csatolmányban találjátok a gyűjtésben résztvevő áruházaink listáját.