25 éve együtt – Gyere te is jótékony bográcsozásra az Élelmiszerbankkal és királyi szakácsokkal!

2021. augusztus 17.

4 perc olvasási idő

Számos szuper programmal ünnepeljük a magyarországi Tesco 25. születésnapját. Ezúttal közös bográcsozást szervezünk stratégiai partnerünkkel, a Magyar Élelmiszerbankkal. Szeptember 7-én hatalmas szabadtéri konyhává varázsoljuk a budaörsi személyzeti parkolót, ahol 2500 adag ízletes gulyást főzünk. Desszertként kókuszgolyót készítünk! A főételt az Amatőr Királyi Szakácsok Egyesületének profi irányítása mellett főzzük meg és nélkülözőknek juttatjuk el. Várunk téged is!

Őszindító, ünnepi bográcsozásunk szeptember 7-én amellett, hogy ismét egy nagy segítség a rászorulóknak, egy újabb közös buli is! Hogy a hangulat még jobb legyen és segítő kézből se legyen hiány, téged is várunk az alkalomra! Ha szívesen jönnél velünk ünnepelni és részt venni a bográcsgulyás előkészítésében, nem kell mást tenned, mint regisztrálni az alábbi linken:

REGISZTRÁCIÓ a 2021. szeptember 7-i jótékonysági bográcsozásra

A program helye, ideje: Budaörs, személyzeti parkoló, 2021. szeptember 7. 

Érkezés: 8.30-9.00 között

Érdemes minél előbb jelentkezni, mert csak az első 100 jelentkező tud részt venni az eseményen.

Önkéntes feladatunk a konyhai előkészítés (zöldségpucolás, hús felkockázás, kókuszgolyó formázás, csomagolás). Az eszközöket, alapanyagokat, frissítőket a Tesco biztosítja, akárcsak az elkészült ételek kiszállítását. A bográcsgulyást az Amatőr Királyi Szakácsok Egyesületének szakácsai főzik. A kókuszgolyókat közösen készítjük. Persze, mindent meg is kóstolunk! Amit mindannyian hozzunk magunkkal: jókedv!

„Hisszük, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes!” Továbbra is valljuk ezt, és veletek, kollégáinkkal közösen minden nap azon dolgozunk, hogy a még fogyasztható élelmiszerek (zöldség, gyümölcs, pékáru) eljussanak azokhoz az embertársainkhoz, akiknek szükségük van a segítségre. Most, ezzel a közös főzéssel ismét arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy sokan vannak, akiknek gondot jelent a napi étel előteremtése, ugyanakkor sokan még mindig pazarolnak és rengeteg étel megy a kukákba.

Partnereinkkel és veletek együtt szeretnénk a  jövőben is tenni azért, hogy ez megváltozzon!