Beteg munkatársainknak és családtagjainak segített a Tesco Angyal

2021. augusztus 18.

5 perc olvasási idő

Betegségek árnyékolták be kollégáink mindennapjait. Volt, aki maga küzdött nehézséggel, másoknál családtaggal történt súlyos baj. Mindannyiuk történetében közös, hogy fogytán volt az erejük és a lehetőségük, így a Tesco Angyalhoz fordultak támogatásért. Az elmúlt időszakban nekik tudtunk segíteni – veletek közösen! 

Szomorú történetek árnyékolták be a tescós nagycsalád egyes tagjainak mindennapjait, súlyos betegségekről érkezett híradás tőlük. Alapítványunk már sok reménytelen helyzetből mutatott kiutat. Kollégáink test-lelki megpróbáltatásai mellett talán csak a kétségbeesésük volt nagyobb, vajon hogyan alakul számukra az elkövetkező időszak. Ők várták a segítséget:

  1. Soproni munkatársunknál daganatot találtak, kemoterápia és műtétek várnak rá, közben pedig kislánya várja otthon.
  2. Kőszegi munkatársunk párjánál szintén daganatot diagnosztizáltak, sajnos nagyon gyorsan megtörtént a baj, belehalt, kollégánk egyedül maradt.
  3. Dombóvári kolléganőnk gyermekét elütötte egy autós, súlyos sérüléseket szenvedett. Megműtötték, ki kellett venni a lépét, most a gyorsabb felépülés érdekében injekció-kúrát javasolnak neki, ami sokba kerül a családnak.
  4. Még egy dombóvári kollégánk kért segítséget, férje váratlanul meghalt, így egyedül maradt a nagy ház jelzálogkölcsönével és a temetés költségeivel.
  5. Székesfehérvári munkatársunknál agyi tumort okozott komoly egészségügyi problémát, jelenleg is otthon lábadozik a műtét után.
  6. PP kolléganőnk egyik munkatársának kért segítséget, a családban nagyon ritka betegséggel áll szemben a kislány, különleges fejlesztésre lenne szüksége, ehhez kellene 200.000 forintot összegyűjtenünk.

Ebbe a reménytelenségbe érkezett a segítség a Tesco Angyal, s kollégáink révén. Adományaitoknak hála sikerült megkönnyíteni a helyzetüket. Tudjátok, már egy kisebb összeg is nagy segítség, mert a Tesco minden egyes forintot megdupláz, hogy így legyen igazán hathatós a támogatás. Továbbra is számítunk rátok, legyetek ti is rendszeres adományozói a Tesco Angyalnak!

Örömmel számolunk be arról is, hogy folyamatosan érkeznek a jelentkezések a tehetséges gyerekek táboroztatására kiírt Tesco Angyal pályázatra, a keret egész nyáron nyitva áll, írjatok, jelentkezzetek érte!

Közben pedig figyeljétek az Éntescómat, mert hamarosan hírt adunk arról, hogy aktuálisan kiknek van a legnagyobb szüksége a Tesco Angyal támogatására.