„Ön választ, mi segítünk” – játékok, madáretető és színház is a nyertes ötletek között

2021. augusztus 18.

5 perc olvasási idő

Sorra kapják meg sokat érő csekkjeiket „Ön választ, mi segítünk” országos közösségfejlesztő programunk 9. fordulójának nyertes pályázói. Legutóbb a Köki Terminál hipermarketünkben vették át  ünnepélyesen a 400.000.-, illetve 200.000.- forintos támogatást a sikeres szervezetek, de a még elnyert további 100.000 .- forint is célba ér. Játszótéri játékokat kapnak rászoruló gyerekek, sok programmal színesített állati napon vehetnek részt az érdeklődők, és fogyatékkal élők színházi programjai is  megvalósulhatnak a Tesco támogatásával a fővárosi, 67. körzetben. Gratulálunk mindenkinek! 

I. helyezett: “RÉS” Szociális és Kulturális AlapítványCsodatér – játszótéri játékok beszerzése a családok átmeneti otthonában élő gyerekeknek (26539 zseton)

Tizenegy krízishelyzetbe került gyerekes család 40 tagjának nyújtanak lakhatást, szociális és pszichés támogatást.Célunk, hogy pozitív változást érjünk el az életükben, megerősítsük az erőforrásaikat és képességeiket. Kérjük, támogasson minket abban, hogy a nálunk élő gyerekek fejlesztése modernebb és biztonságosabb kültéri játékokkal történhessen!”

Az ő terveik nyerték el leginkább vásárlóink tetszését, így a legtöbb zsetont is ez a pályázat kapta! Az alapítvány Facebook oldalán is köszönetet mondott a támogatásért!

„Nagyon hálásak vagyunk Tesco Magyarország „Ön választ, mi segítünk programjának a támogatásáért. Köszönjük a vásárlóknak, hogy szavazataikkal támogatták a családok átmeneti otthonában élő gyerekek játszóterének felújítását❤”

II. helyezett: XXI. Kerületi Vermes Miklós Általános Iskola Szereted. jól ismered? Játékos programok az Állatok világnapján (24498 zseton)

Az állatok világnapján (is) „jól szeretni” tanítanak – írták pályázatukban. „Célunk egy igazán „állati nap” szervezése, ahol a gyerekek játékosan tanulnak a körülöttük élő állatokról, a felelős tartásukról. Adományt gyűjtünk, kutyamenhelyet látogatunk, madarakat figyelünk meg és gyűrűzünk, madáretetőket készítünk, sportolunk, társasozunk, előadásokon veszünk részt, kézműveskedünk, kisállat-kiállítást tartunk. A felelős állattartás, a természetvédelem jövője gyermekeink kezében van.

III. helyezett: Gyöngyszemek AlapítványSzínházzal a világ felé (18520 zseton)

Különleges programmal pályáztak a gyöngyszenek: „Előadásaink célja, hogy bebizonyítsuk: odafigyeléssel, munkával és támogatással a fogyatékkal élők is képesek egyenrangú félként helytállni a színpadon és a mindennapi életben is. Mivel szórakozni mindenki szeret, jó eszköznek tartjuk ezt arra, hogy elérjük az embereket. Hisszük, hogy előadásmódunkkal és mondanivalónkkal meg tudjuk érinteni nézőinket, akik hírét viszik küldetésünknek, míg végül egyre többen kapcsolódnak majd be programjainkba segítőként vagy támogatóként.” – írták pályázatukban.

Továbbra is folyamatosan beszámolunk az átadások mellett a megvalósult projektekről is. Várjuk a csekkátadóról készült fotóitokat a hu_entescom@tesco.com címre!

Itt lehet böngészni a nyertes pályázatok között!