Friss zöldségeket és gyümölcsöket vettek – rászoruló gyerekeket támogattak angliai vásárlóink

2021. augusztus 23.

2 perc olvasási idő

Különleges kampánnyal készült egyik angliai üzletünk. Vásárlóink uborka, banán vagy eper megvásárlásával friss zöldséget és gyümölcsöt ajándékozhattak rászoruló gyerekeknek. Mi ugyanis minden eladott darab után adtunk egyet a helyi élelmiszermentő szervezet által támogatott, nehéz anyagi körülmények között élő kicsiknek. Az akció hatalmas siker volt: több ezer adag étel készülhet az adományunkból! 

A nyári tartósélelmiszer-gyűjtés fontos hagyománya cégünknek, hogy együtt segítsük közösségeink rászorulóit.

Az angliai Bath-ban is különleges kampánnyal készültek a helyi áruház dolgozói. Vásárlóinkat arra biztatták, hogy vásároljanak friss uborkát, epret és banánt és minden megvásárolt zöldség vagy gyümölcs után félretettek egyet a nélkülöző gyerekeknek. Az akció három napja alatt rengeteg fogyott a zamatos finomságokból és munkatársaink legnagyobb örömére szépen gyűlt az adomány.

Több ezer adag gyümölcsöt és zöldséget kaptak így a rászoruló gyerekek. A helyi élelmiszermentő szervezet hálásan köszönte meg a nagylelkű felajánlásunkat. Azt mondják, fontos, hogy az iskolakezdés előtt a gyerekek minél több, vitamindús ételt fogyasszanak, hiszen csak így erősíthetik meg immunrendszerüket.

Forrás: bathecho.co.uk