Kollégáink, akikért most összefoghatunk a Tesco Angyallal

2021. augusztus 24.

3 perc olvasási idő

Amióta létezik a Tesco Angyal tudjuk: bármikor bármi megtörténhet velünk, de van az alapítvány, amire számíthatunk. Kollégáink sokasága tudna, és szokott is arról mesélni, hogy amikor zsákutcának tűnő helyzetbe került, mekkora erőt adott az angyali segítség. Most olyan munkatársainkról olvashattok, akik nehéz napokat, heteket, hónapokat élnek meg, és bizony jól jönne nekik a támogatásunk. 

  • Egyik nyugdíjas munkatársunk, aki a győri hiperben dolgozik, koronavírus-fertőzést kapott. A betegség után a szövődményekkel is megküzdött, egy műtéten is át kellett esnie. Lábadozása hosszabbra nyúlik, mint vártuk, és sajnos már táppénz sem jár neki. Ahhoz, hogy át tudja vészelni ezt az időszakot, segítségre van szüksége.
  • Kazincbarcikai munkatársunk egyedül neveli gyermekét. Kiderült, hogy balesetveszélyes a lakásukban a régi vezetékrendszer. Egy zárlat után teljesen újra kellett vezetékezni a lakást, hogy biztonságos legyen az elektromos rendszer, és ne maradjanak áram nélkül. Ezt a nagy kiadást nem bírja el a napi költségek mellett.
  • Monoron dolgozó mozgássérült kollégánk egyedül tartja fenn magát. Vásárolt magának mopedet, hogy megkönnyítse a mindennapi teendők ellátását. Időközben azonban albérleti gondjai támadtak, szüksége lenne egy kis összefogásra.
  • Kiskunhalason dolgozó munkatársunk lányának súlyos autóbalesete volt. Életveszélyesen megsérült, többször is meg kellett műteni. Még most sincs szállítható állapotban, ráadásul külföldön van kórházban. Szülei hetente odautaznak, hogy látogathassák, ami  nagyon megterhelő a családnak. Besegít, aki csak tud a rokonok közül, de már minden tartalékukat felhasználták.

Ha teheted, légy te is angyali adományozó, már egy kávé ára is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha sokan adjuk, sokat jelent! Pláne, hogy a Tesco minden forintot megdupláz!