Nincs megállás – már több mint 5000 angyali kilométert gyűjtöttetek!

2021. augusztus 25.

3 perc olvasási idő

Elképesztőek vagytok! 25. születésnapunk egyik szuper, közös, ráadásul egészséges programjaként hirdettük meg, hogy tegyünk meg a Tesco Angyalnak 2500 kilométert futva, sétálva, vagy kocogva, lassan, vagy tempósan! Jótékonysági kezdeményezésünkkel adományt gyűjtünk, hogy a pénzből nehéz helyzetbe került kollégáinkat segíthesse az alapítvány. Már réges rég teljesítettük a távot, de a lelkesedés nem lanyhul. Augusztus közepéig már 5027 kilométert teljesítettetek, ami fantasztikus! 

Lépésenként, illetve futólépésenként gyűlnek a jótékony kilométerek! Nyári közösségi programunk hívására sokan ugrottatok edzőcipőbe, hogy minden egyes kilométerrel több pénz gyűljön a Tesco Angyalnak, hamar összejött a célként kitűzött 2500 km. Lelkes és sportos kollégáink azóta sem állnak meg, minden egyes nappal több kilométer gyűlik, most már jóval 5000 km felett járnak, amit ezúton is köszönünk nekik!

Hogy mekkora szükség van közösen életben tartott alapítványunkra, legutóbb EBBŐL a cikkből is megtudhattátok. Az összefogás csodás példája ez a kilométergyűjtő siker, jó látni, hogy aktívak és lelkesek vagytok!

Persze napról napra követjük a másik sportos kezdeményezés sikerét is: herceghalmi kollégánk, Kerekes Csaba arra vállalkozott, hogy 74 nap alatt teljesíti kutyájával a Kéktúra teljes, 1168 km-es útvonalát és összegyűjti az ellenőrzőpontokon megszerezhető 150 pecsétet.

Hozzá is lehet csatlakozni, akár virtuálisan kilométer-örökbefogadással, akár élőben kirándulva!

Csaba eddigi beszámolóit ITT és ITT is felidézhetjük!

Köszönjük a Tesco Angyal nevében is!

Minden egyes kilométer számít!