Így örülnek a helyi közösségek az „Ön választ, mi segítünk” nyeremény csekkjeinek

2021. augusztus 26.

3 perc olvasási idő

Sorra érkeznek az Ön választ, mi segítünk programunk legújabb nyerteseinek ünnepléséről és csekkátadójáról készített fotóitok. Köszönjük, jöjjön egy újabb válogatás – nektek hála. Továbbra is várjuk fotóitokat, beszámolóitokat!

Féki Anikó kolléganőnk osztotta meg az Éntescóm Facebook csoportban, hogy náluk, a 7. körzetben is megünnepelték a nyerteseket.

„Nagy örömünkre szolgált, hogy átadhattuk az “Ön választ, mi segítünk kampány” 1. helyezett Berettyóújfalui Kóbor Mancsok Állatvédő Egyesület és 2. helyezett Igazgyöngy Alapítvány részére a jelképes összeget. Előbbiek egy közösségi tér és állatsimogató kialakítását tervezik megvalósítani az elnyert támogatásból.

A második helyezett ezzel a pályázattal nyerte el vásárlóink támogatását: Az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola a művészettel nevelés eszközeivel segíti a Komádi Gyermekotthon lakóinak közösségi elfogadását, és jótékony hatással bír személyiségfejlődésükre is. Komádi híres volt hatalmas kirakodó- és állatvásárairól, amit a gyerekek a Biztos Kezdet Gyerekház épületének utcafrontján örökítenek meg egy murális alkotás keretében, így válva a város aktív és hasznos tagjaivá.

Miskolci áruházunkból is érkeztek képek az óriáscsekk átadásáról, a kis ünnepségen a város jegyzője is részt vett. Ebben a körzetben a Miskolci Autista Alapítvány nyerte a versenyt, munkatársaik hamarosan terápiás gyümölcsöskertet hoznak létre.

 

A körzet további nyertesei hátrányos helyzetű gyerekek művészetpedagógiai képzésére és közösségi kemenceépítésre  nyertek támogatást tőlünk.

Gratulálunk nekik!

Ti is megünnepeltétek már a helyi közösségeket támogató programunk nyerteseit? Akkor várjuk fényképes beszámolóitokat a hu_entescom@tesco.com címre!