Együtt a rászorulókért: vasárnapig várjuk a tartós élelmiszereket áruházi gyűjtőpontjainkon

2021. augusztus 27.

3 perc olvasási idő

Még 3 napig van lehetőségetek arra, hogy támogassátok az Élelmiszerbankkal közös nyári élelmiszergyűjtő kampányunkat. Akár már egy flakon olaj, vagy egy csomag tészta adományozásával is sokat tehettek a rászorulókért, hiszen ha sokan adományoznak, akkor jelentős mennyiségű élelmiszer gyűlhet össze. Abban is számítunk rátok, hogy vásárlóinkat buzdítjátok a segítségnyújtásra.

Nyári élelmiszergyűjtő akciónk augusztus 29-ig tart. Összesen 148 áruházunkban találhatóak meg a kasszasor melletti gyűjtőpontok, ahol várjuk a felajánlásokat: rizst, tésztát, cukrot, olajat, lekvárt, különböző befőtteket, illetve teát, kávét és csokit is lehet hozni.

Online is támogathatjátok a kezdeményezést egészen augusztus 31-ig, válasszátok a Tesco Otthonról online bevásárló szolgáltatásunkat, majd a virtuális kosaratokba 1000, 2000, illetve 3000 forint értékű adománycsomagot tehettek, amelyet a Magyar Élelmiszerbank vált be termékekre.

Bár már csak alig néhány nap van hátra az akcióból, az utolsó pillanatig nagyon számítunk rátok! Sokat segíthettek, ha magatok is hozzájárultok 1-1 termékkel az akció sikeréhez és úgy is, ha minél több vásárlónk figyelmébe ajánljátok a lehetőséget.

Hamarosan hírt adunk arról, hogy közösen milyen eredményt értünk el, hány adag finom és tápláló étel készülhet a rászorulóknak az országszerte összegyűlt tartós élelmiszerekből.