Apró kirakodóvásár, nagy segítség – A Tesco Angyalt is támogathatjuk a budaörsi jótékonysági bográcsozáson!

2021. augusztus 30.

4 perc olvasási idő

Már csak egy hét van hátra az Élelmiszerbankkal közös, jótékony bográcsozásig! Szeptember 7-én a budaörsi parkolónkban berendezett szabadtéri konyhánkban 2500 adag gulyásleves mellett kókuszgolyót is készítünk, amit tescós autók szállítanak majd el, hogy  rászoruló családok asztalára kerülhessenek. Ugyanekkor, ugyanitt, 25. szülinapunk főzős buliján a Tesco Angyallal is találkozhatunk: jótékonysági vásárt rendezünk angyalos ajándéktárgyakból, borokból, és lesznek hobbi-felajánlások is: festmények, horgolt dísztárgyak. De ha van olyan saját készítésű alkotásod, amit portékaként te is szívesen elhoznál a kis piacra, vagy már régóta tervezted, hogy rendszeres támogatóvá válsz, erre is itt a remek alkalom!

Közös főzés az Amatőr Királyi Szakácsok Egyesületének tagjaival, kókuszgolyó-készítés, az ételek becsomagolása és útjára indítása, majd közös buli: megkóstoljuk, mit alkottunk, jókat beszélgetünk. Ez vár ránk szeptember 7-én Budaörsön. Még több infó a jótékony főzésről és buliról ITT.

Ráadás-programként pedig jótékonysági vásár is lesz a helyszínen a Tesco Angyal alapítványnak!

Sok munkatársunkról tudjuk, hogy szabadidejében kézműveskedik; kerámiázik, fest, köt, horgol, barkácsol. Ha te is közéjük tartozol, és büszkén megmutatnád alkotásodat, szeretettel várjuk felajánlásodat jótékonysági vásárunkon! Persze vásárolni is lehet (készpénzzel vagy bankkártyával), hogy minél több adomány gyűljön össze kollégáink javára a Tesco Angyalnak. Ha szeretnél te is portékával jönni, illetve vásárolni, vagy csatlakozni a rendszeres támogatókhoz, várunk téged is!

Amennyiben szeretnél csatlakozni a felajánlók közé, kérünk, keresd egyik angyali segítőnket, Tóthné Anitát az alábbi email-címen: andrasne.toth2@tesco.com

Vele tudod egyeztetni, hogy mire lenne szükséged (asztal, szék, egyebek).

Fontos infó: a budaörsi dolgozói parkolót vasárnap este lezárják a program miatt, így ezt nem fogjátok tudni használni.

Találkozzunk minél többen Budaörsön!