Gyermekfesztivált támogat skóciai üzletünk

2021. augusztus 31.

2 perc olvasási idő 

Kereken 60 éve minden nyáron vidám koncertek várják a gyerekeket egy skóciai kisvárosban. Több napon keresztül mesejátékok, zenekarok váltják egymást a Clark Concert Party-n. A rendezvénysorozat azonban bajba került a koronavírus-járvány miatt. Már a fesztivál biztosítási díjait, a színpad tárolási költségeit sem tudták kifizetni. Helyi áruházunk azonban megmentette sok gyermek nyári szórakozását: 1000 fontot adományozott a gyermekkoncert szervezőinek. 

Musselburgh-ben minden nyáron boldog gyerekekkel telik meg a helyi park. A Clark Concert Party alatt a környék népszerű gyermekzenekarai, gyermekdarabokat játszó társulatai lépnek fel. Az első ilyen rendezvényt 60 éve tartották. Az elmúlt év megpróbáltatásai azonban bajba sodorták a szervezőket is: nem tudták kifizetni a színpad tárolási költségeit, és a biztosítási díjakkal is csúsztak. A helyi Tesco a segítségükre sietett. 1000 fontot adományozott nekik. Ebből minden, korábban felmerülő költséget kifizethettek és nyugodtan készülhetnek a következő fesztiválra.

A szervezők azt mondják, kimondhatatlanul hálásak üzletünknek, hiszen a segítségünk nélkül talán soha többé nem szervezhették volna meg ezt a gyerekfesztivált.

Forrás: www.eastlothiancourier.com