Újabb csekkeket adtunk át a győztes helyi közösségeknek

2021. augusztus 31.

3 perc olvasási idő

Ti is úgy látjátok, hogy jól mutatnak az óriás csekkek az Ön választ mi segítünk nyerteseinek kezében? Újabb ünnepélyes átadókról érkeztek fotók, köszönjük kollégáinknak!

A 30. körzet nyertesét szekszárdi áruházunk ünnepelte – tudtuk meg Szabó Balázs áruházvezetőnktől. Az 1. helyezett a “Segíts rajtam!” Hátrányos Helyzetűekért Alapítvány lett, akik a segítséggel élők alkotásait szeretnénk bemutatni és megvásárolhatóvá tenni adományboltunk udvarán. Ehhez jól jön majd a 400 ezer forintos támogatásunk.

Indián és kalóz kalandtábor, valamint völgységi geocaching ládakereső is megvalósulhat a környéken élők örömére, akik lelkesen szavaztak a Szekszárdi “Babits” Általános Iskoláért Alapítvány és a Laurus Alapítvány programjaira is.

Tatabányán is átadták a díjakat a nyerteseknek – posztolta az Éntescóm Facebook csoportba Márton Angéla kolléganőnk.

A városban a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány jóvoltából kondiparkot fejlesztenek, de sikeresen nyert támogatást tőlünk a Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is, akik adománnyal segítik a helyi családokat. Valamint kreatív módon szeretné népszerűsíti a kerékpározást a Peron Music Foundation, Zeneműkiadó és Tehetséggondozó Alapítvány a tőlünk elnyert 100 ezer forintból.

Gratulálunk! Továbbra is várjuk az átadókról készült fotóitokat, beszámolóitokat a hu_entescom@tesco.com címre vagy az Éntescóm Facebook csoportba!