Siklós, Nagykőrös és Oroszlány is szuper programok helyszíne lesz a támogatásunkkal

2021. szeptember 2.

4 perc olvasási idő

Kondipark a suliban, mobil tyúkól és nagycsaládos szabadidős nap  – három nyertes pályázónk vágyai ezek, amik mind Ön választ, mi segítünk, helyi közösségeket támogató országos programunknak köszönhetően valósulnak meg a közeljövőben. Most is érdemes volt ötletelni, terveket szőni, mert a kezdeményezéseket mindenütt nagyra értékelték vevőink! Mi pedig gratulálunk a régiónként legtöbb zsetont összegyűjtő szervezeteknek mindhárom városban!

Oroszlányban is ünnepélyesen átadtuk az „Ön választ, mi segítünk” programunk I. helyezettjének járó díjat. A pályázatot az oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola nyerte. Schäffer Hajnalka áruházvezető gyakornokunk gratulált a győztesnek.

Mészárosné Fehérvári Mónika intézményvezető átveszi az I. helyezésért járó díjat

Hajni elmesélte, hogy a 400.000 forintos pályázati támogatást a suli szabadtéri kondiparkjának kialakítására szeretnék fordítani, megkönnyítve és változatossá téve ezzel a felsős diákok számára a mindennapos testnevelést.


Bozsits József átveszi a díjat

Siklóson is nagy volt az öröm! Áruházvezetőnk, Kostyál László átadta a támogatást jelképező óriási zsetont a Vidéken Jó! Alapítvány elnökének.

„A Tesco „Ön választ, mi segítünk projektjén második helyezést értünk el, így megvalósulhat a „Mobil tyúkól, menő tudás” nevet viselő programunk, melynek keretében mobil tyúkólat építünk és a falusi, illetve városi gyerekekhez közelebb visszük a háztáji állattartás szeretetét, gyakorlatát.

Köszönjük a látogatást, a támogatást, és mindenkinek a szavazatát, aki figyelemmel kíséri a munkánkat és ránk voksolt az áruházakban.”


Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna, az egyesület elnöke átveszi a díjat

Önök választottak, a Tesco segít Nagykőrösön is! A Nagykőrösi Nagycsaládosok Egyesülete csaknem 30 éve működik, segíti az ott élő családokat.

„Fokozódó izgalommal láttuk, hogy továbbjutunk egy-egy “szűrésen”, mire a végső nagy szavazás fordulójába is bejutottunk. Számunkra is meglepő, ugyanakkor nagyon nagy öröm volt látni, hogy hétről hétre egyre több zseton kerül az egyesületünk pályázati hengerébe, mígnem a szavazás lezárását követően mi nyertük ebben a régióban az I. helyezést! Pályázatunkban egy 1 napos felhőtlen szórakozást nyújtó családi nap szervezését céloztuk meg!

Hatalmas öröm számunkra, hogy megnyertük a szavazást! Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki szavazatával támogatta és hozzásegítette egyesületünket az I. helyhez! 

Köszönjük a Tescónak a kezdeményezést és a lehetőséget! Jó érzés, hogy milyen sok embernek fontos a családok támogatása!”

Gratulálunk mindenkinek! Továbbra is várjuk a csekkátadókon készült fotókat, beszámolókat a hu_entescom@tesco.com címre.