Újra élőben jelentkezett a Kéktúra tescós meghódítója, Kerekes Csaba

2021. szeptember 2.

5 perc olvasási idő

Gondoltátok volna? Kollégánk, Kerekes Csaba túl van a 750 megtett kilométeren! Herceghalmi csapatvezetőnk már alaposan bejárta a Kéktúra nagyobb részét, közben pedig arra is volt ideje, hogy három áruházunkat meglátogassa. Mindenhol nagy örömmel fogadták, s gondosan megvendégelték kutyájával, Herceggel együtt, amit ezúton is külön megköszönt az érintett munkatársaknak. Újabb élmények a különleges kihívásról!

Csaba és Herceg először a Máriaremetei úti Tesco expresszbe, majd a dorogi, végül a zirci boltunkba látogattak el útjuk során. Kollégánk azt mesélte, hogy mindhárom emlékezetes élmény volt, számos munkatárssal találkoztak, akik lelkesen faggatták a nem mindennapi teljesítménytúra részleteiről. Sajnálta, hogy nem tudtak tovább maradni, mert mindig el kellett érniük a buszt. Volt, ahonnan kollégáink addig el sem engedték, míg a maradékot be nem csomagolták nekik. 🙂

„Jó érzés, hogy ennyire foglalkoznak, törődnek velünk a kollégák.”

Csaba arról is mesélt, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebben megy a regenerálódás, főleg, hogy most 7 napig túráztak pihenőnap nélkül. Herceg viszont meglepően jól bírja a mindennapos menetelést, neki 23-24 km megtétele után elég egy rövid pihenő, hogy már vigye a frizbit gazdájának. Legutóbbi bejelentkezésük óta is rengeteg élmény érte őket, újra voltak esős napok, s olyan szakaszok, ahol igencsak figyelniük kellett, hogy ne történjen baleset. Illetve ezen a szakaszon volt először igazán szükségük a kutyaiskolában begyakorolt tudásra, amikor Hercegnek létrán kellett átmásznia.

Most, hogy beköszöntött az ősz, van, hogy reggel hiába ölt magára több réteget, fázik, s már a forró zuhany sem tudja mindig felmelegíteni. De bíznak benne, hogy újra beköszöntenek a melegebb napok.

Ma is számíthattok arra, hogy Csaba elárulja, hol találjátok meg a Kéktúra útvonalán a legújabb Tesco Angyalos matricákat, amik arra várnak, hogy lefotózzátok őket. Figyeljétek az Éntescóm Facebook csoportban kollégánk friss bejegyzését!

Ahogy korábban írtuk, bármikor csatlakozhattok Csabához és Herceghez, örülnek a társaságnak. Csaba összeállított egy útvonaltervet, töltsétek le a cikk végén található mellékletet, és ha kedvet kaptok, hívjátok Csabát (06 20 821 1971), hogy megbeszéljétek az adott nap indulásának részleteit. A 74 nap alatt összesen 8 Tescót is útba ejtenek, így ott is szívesen találkozik veletek.

Továbbra is lehetőségetek van, hogy örökbe fogadjátok a Kéktúra egyes kilométereit, ezzel is támogatva alapítványunkat.

Minden egyes örökbefogadott kilométer után utaljatok 250 forintot a Tesco Angyal számlájára.

Az újabb cél, hogy összejöjjön legalább 250 ezer forint.