Itt az őszi Tesco Magazin a szuperélelmiszerek ábécéjével!

2021. szeptember 3.

3 perc olvasási idő

Izgalmas receptekkel, egészséges uzsonna-ötletekkel, hasznos étkezési tippekkel érkezett el hozzátok az őszi  Tesco Magazin! Ákos séf és Dobó Ági is elárul nektek titkokat a konyhájából!

Csokis piskóta céklabonbonnal vagy fahéjas sütőtök pite – Ákos és Ági receptjei amellett, hogy finomak, még egészségesek is! Kiegyensúlyozott táplálkozás, fenntarthatóbb étkezés – a katalógus segít eligazodni ezek között is, hiszen például a Tesco a Plant chef, a Bio organic és a Free from termékcsaládokkal bárki számára elérhető az egészséges étkezés. Hogyan tudunk kevesebb ételt pazarolni, kevesebb hulladékot termelni, mire figyeljünk étrendünkben, milyen tanúsítványokat keressünk a megvásárolandó élelmiszere? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.

A szuperélelmiszerek ABC-je is hasznos lehet a háztartásban, táplálkozási szakértő gyűjtötte össze a magas az antioxidáns tartalmú élelmiszereinket, melyek remek stressz elleni szerek! Arról is olvashattok praktikus tanácsokat, hogy hogyan lehet legjobban kiválasztani bizonyos gyümölcsöket, zöldségeket  annak érdekében, hogy minél tovább őrizzék meg otthon is a tápanyag-tartalmukat.

Sőt még a kreatív időtöltésben is segítünk az őszi esős napokon –  hogyan készítsünk álarcot vagy akár állatokat falevélből.

Ne feledjétek, Clubcarddal és a dolgozói kedvezményetekkel még jutányosabban juthattok kedvenc termékeitekhez!

magazin lapozgatást!