Megnyíltak a Shell-Tesco minishopok: magas minőségű üzemanyagok és élelmiszerek mostantól egy helyen

2021. szeptember 3.

5 perc olvasási idő

Hivatalosan is elindítottuk a Shell-lel közös üzletkoncepciónkat, összesen 23 Shell-Tesco Minishop nyílt a Shell töltőállomásokon országszerte. Miközben a Shell munkatársai segítenek a tankolásban, az üzletek a hét minden napján élelmiszerek széles választékával várják a vásárlókat.

A Shell-Tesco Minishopokban a vevők változatos termékkínálatból válogathatnak, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a legtöbb vásárlói igényt kielégítsék legyen szó gyors bevásárlásról vagy az otthoni hűtőszekrény feltöltéséről. Miközben a Shell-állomások képzett személyzete gondoskodik arról, hogy az ügyfél autóját rövid idő alatt megtankolja, addig a sofőr bevásárolhat a Tesco élelmiszerválasztékából, majd együtt fizethet a megvásárolt termékekért.

Az új kiskereskedelmi koncepciót bevezető felújított töltőállomásokon a vásárlás kényelmes,
az árukínálat könnyen áttekinthető.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magas minőségű üzemanyagaink mellett megújítsuk és kibővítsük a töltőállomásainkon elérhető szolgáltatásokat” – mondta Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary igazgatóságának elnöke.

„A tankolás vagy a bevásárlás során megtakarított perceknek köszönhetően több lesz
a szabadidőnk, illetve csökkenhet a mindennapi stressz. Már más országokban is sikeresnek bizonyult ez a koncepció, így biztos vagyok benne, hogy magyarországi ügyfeleink is szeretni fogják ezt a Tescóval közösen indított szolgáltatásunkat.”

Közös célunk, hogy a saját szegmenseinkben megszerzett széleskörű helyi és nemzetközi tapasztalatainkat egyesítsük a vásárlók maximális kényelme érdekében, a minőségre és a kiváló szolgáltatásra összpontosítva.

Minden egyes állomáson több mint 1100 féle árucikk lesz kapható – a szupermarketekben általában megtalálható élelmiszerek mellett finom, meleg ételekből álló választékot is kínálnak majd.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Shell-lel közös együttműködésünk révén a mindennapi bevásárláshoz megfelelő termékválasztékot tudunk kínálni vásárlóinknak kényelmes módon, így kiegészítve a hipermarketek, az Expressz áruházak és az online vásárlási lehetőségek széles választékát” – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

A Shell-Tesco Minishopok jelenleg főként a nagyobb városok töltőállomásain találhatók, így nemcsak az autóval érkezőket szolgálják ki, hanem a helyi közösség tagjait is, akik sétálva érkezhetnek és könnyen, egyszerűen intézhetik bevásárlásukat. A polcokon a vásárlók pékáruk, tejtermékek, hústermékek, friss zöldségek, gyümölcsök, fagyasztott termékek, száraz élelmiszerek, alkoholos és alkoholmentes italok változatos kínálatát találják, de sok helyen választhatnak finom falatot háziállatuknak is. Az üzletek az egészségtudatos vásárlók igényeit is kiszolgálják a bio-, glutén- és laktózmentes, valamint egyéb egészséges termékek széles választékával.

A hét minden napján, beleértve a munkaszüneti napokat is nyitva tartó Shell-Tesco Minishopok gyors, kényelmes és barátságos vásárlási élményt kínálnak megfizethető áron.

Tudtad?

  • A két vállalat már 2009 óta együttműködik, amikor a Shell 41 telephelyet bérelt a Tescótól.

A Shell-Tesco Minishopok aktuális listája itt található.

Érdemes benézni!