Ilyen volt a játékos szülinapi nyár sok nyereménnyel

2021. szeptember 7.

5 perc olvasási idő

Dübörög, és meg sem áll a születésnapi emlékvonat! Tavasztól őszig ünnepeljük, hogy 25 éves a Tesco! A negyedszázados történetet ti írtátok, a siker csak veletek együtt valósulhat meg nap mint nap. Játékos programjainkkal, múltidézős játékainkkal, tematikus kvízeinkkel ennek a közös történetnek a felidézése és egy kis kikapcsolódás a célunk. Van miből válogatni! Idézzük fel most együtt a nyári játékparádé egy-egy izgalmas fejezetét!

Mi mással is kezdtük volna a nyarat, mint a foci EB-vel? Mindannyian követtük, és izgultunk a magyarokért, talán mondhatjuk, hogy egészen az utolsó, meccs végét jelző hármas sípszóig! Tippjátékunkban, ami már hagyományosnak mondható, most is sokan részt vettetek!

A 25 éves szülinapi programokat pedig egy, a Tescóról szóló kvízjátékkal indítottuk! Tudod, mennyibe került 25 éve egy zsemle? Melyik volt a legsikeresebb tescós hűségkampány? Ki lépett fel legtöbbször a Sportnapokon? Mikor indult az Éntescóm? Ezekre a kérdésekre is vártuk a válaszaitokat! A nyeremények sem maradtak el!

Zeneimádóknak szólt az elmúlt 25 év legnagyobb slágereit kereső kvízjátékunk. Ráadásul szuper emlékeket, sztorikat is megosztottatok a dalok szárnyán! A kedvenc dal pedig profi hangszórót ért!

Ötfordulós játékra hívtunk benneteket, amiben mindent megtudtunk Clubcard hűségprogramunkról. Érdemes volt végig követni, mert amellett, hogy prímán összefoglalhattuk a legfontosabbakat, sok-sok nyeremény is gazdára talált!

Sajátmárkás játékkal is készültünk! Ebben a finom, tescós alapanyagokból készült piknikfalatok kapták a főszerepet, ínycsiklandó ételeket hoztatok össze! Piknikkosár és vásárlási utalvány is járt a nyertesnek!

Környezettudatos játékunkat stratégiai partnerünkkel, a WWF-fel közösen hirdettük meg! Sokan kitöltöttétek a bolygónk érdekében készült kvízt, amiből az is kiderült, néhány apró lépéssel mennyi mindent tehetünk a környezetvédelemért.

Sulikezdős fotós játékunk a büszke szülőket mozgatta meg! Ez már egyfajta búcsú is  a nyártól, hiszen a vakáció véget ért, és a boldog diákok végre ismét közösen tölthetik napjainkat! Bátran, félszegen, hangosan vagy csendesen baktattatok akár, miután a suli kapujában elkaptátok azt a bizonyos pillanatot, talán ti is visszagondoltatok egy-egy ilyen őszi napra!

Így játszottunk idén nyáron, de a sor még folytatódik! Kövesd az Éntescómat és az Éntescóm Facebook csoportot, hogy te se maradj le a szülinapi emlékvonatról!