25 éve együtt – Kapjátok elő emlékeiteket! Jöhetnek tárgyak, fotók, sztorik, videók szuper nyereményekért!

2021. szeptember 9.

3 perc olvasási idő

Újabb születésnapi emlékezős játékra hívunk benneteket! Ha szeretitek eltenni a régi dolgokat: fotókat, különböző tárgyakat, ez a ti játékotok! De ha a tárgyak már nincsenek meg, akkor is számítunk rátok! Várjuk ugyanis emlékezetes történeteiteket, amit szívesen felidéztek és megosztotok mindannyiunkkal egy videóban az Éntescóm Facebook csoportban! Persze ezúttal se maradhat el a nyeremény!

 

Gyűjtsetek össze mindent az elmúlt 25 évből! Lehet ez tavalyi, de akár 15 évvel ezelőtti tescós emlék is. A lényeg, hogy a kollégákkal összefogva, hozzatok létre a közösségi helyiségekben egy tablót, sarkot, bármilyen installációt, ahol összegyűjtitek a tárgyi emlékeiket az áruházatok történetéből – leginkább személyes vonatkozású relikviák, fotók formájában.

De úgy is emlékezhettek, hogy csináltok egy kis videót vagy fotómontázst az elmúlt 25 évvel kapcsolatban: benne egy közös esemény elmesélése, vagy olyan vásárlónk felidézése, aki valamiért mély nyomot hagyott bennetek! Lánykérés a Tescóban fotón, videón? Elsárgult fotó az áruháznyitásról? Jöhet! Ha van a láda mélyén valami régi tescós tárgy, például köpeny, kitűző, sapka, katalógus-  itt az idő, hogy előkeressétek!

Tehát: mindenféle tescós emlék jöhet, bármilyen formában!

Hová várjuk a videókat vagy a tablótokról/installációtokról készült fotókat: Éntescóm Facebook csoport, a játék posztja alá (tegyétek hozzá: #25éve együtt). Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a külön posztban közzétett emlékek nem versenyeznek. A játékban egy áruházi csapatot díjazunk.

Nyeremény: 50 ezer forint értékű csapatépítésre felhasználható keret

A játék időtartama: 2021. szeptember 9. – 2021. október 10.

Fontos infó: a játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a feltöltött beszámolókat, fotókat, videókat a belső kommunikációban felhasználhassuk.

Indulhat a kincskeresés! 🙂