Újabb helyi közösségek örülhettek a nyeremény csekkeknek

2021. szeptember 9.

4 perc olvasási idő

Csekkátadóink folytatódnak, most az Éntescóm Facebook csoportba feltöltött posztjaitok, fotóitok alapján mutatjuk be az újabb nyertes szervezeteket. A helyi közösségeket támogató programunknak köszönhetően újabb közösségépítő- és szépítő ötletek valósulhatnak meg Kiskunhalason és Siklóson.

A Magyar Vöröskereszt Kiskunhalas Területi Szervezete külön posztban köszönte meg a támogatást. Ők a Hősképzés című pályázatukkal nyerték el vásárlóink bizalmát és a 400 ezer forint értékű óriás csekket.

„Vészhelyzetben minden perc számít. Ezért érdemes megtanulni és gyakorolni a legfontosabb elsősegélynyújtási fogásokat, hogy szükség esetén azonnal legyen segítség a bajban. Tapasztalataink szerint az emberek nem ismerik az elsősegélynyújtás alapjait. Szeretnénk egyre magasabb szinten és egyre jobb eszközökkel, interaktív módon oktatni a lakosságot. A hősképzéshez pedig új eszközökre van szükségünk, hogy tanítványaink megfelelő módon gyakorolhassák az újraélesztést.

Köszönjük Kiskunhalas Tesco a lehetőséget! Köszönjük a szavazóknak a bizalmat!” – üzenték.


Wirth Tamara kolléganőnk hozta a hírt a náluk zajló ünnepélyes átadóról.

„Előző héten mi is átadtuk az “Ön választ mi segítünk” program győzteseinek a nagy zsetonokat☺️ Nagy élmény volt, beszélgetni velük, és hallgatni a terveiket hogy miket szeretnének megvalósítani a jövőben még. Így még többet tudunk majd segíteni a helyi szervezeteknek a későbbiekben.🤝😎

A sokat érő csekkeket Kostyál László áruházvezetőnk adta át a nyerteseknek. Az első helyezett a Nők Együtt Sikeresen Egyesület lett, akik egy ún. ambubaba készletet szeretnének beszerezni támogatásunkból, amely segítségével megtanulhatják az érdeklődők a szakszerű életmentést.

A második helyezett a Vidéken Jó! Alapítvány, ők mobil tyúkól létesítésével szeretnék megismertetni a gyerekekkel a baromfitartást.

Sokan támogatták a Baranyahídvégi Polgári Egyesület pályázatát is. Támogatásunk segíthet nekik abban, hogy egy olyan szálláshelyet létesíthessenek, ahol kedvezményesen szállhatnának meg a rászoruló családok és gyerekek.

Gratulálunk mindenkinek!

Továbbra is várjuk fényképes beszámolóitokat a hu_entescom@tesco.com címre.