Életet mentett két angliai kiszállítónk

2021. szeptember 10.

4 perc olvasási idő 

Egy átlagos munkanapra készült két angliai kollégánk, ám a sors máshogy hozta. Éppen egy megrendelést szállítottak ki, amikor észrevették, hogy a vásárlónk zavartnak és gyengének tűnik. Azonnal mentőt hívtak hozzá. Ezzel az életét mentették meg. 

Jon Emby és Matt Head Norwich-ban élnek és nagyon szeretnek együtt dolgozni. Azt mondják, ha együtt szállíthatják ki az termékeket, sokkal gyorsabban telik az idő. Sokat beszélgetnek, viccelődnek munka közben és remekül kiegészítik egymást.

Néhány nappal ezelőtt az összeszokott páros egy megrázó helyzettel szembesült. Amikor a nagybevásárlással becsengettek vásárlónkhoz, azt látták, hogy a férfi nincs jól. Kollégáink felajánlották, hogy beviszik a termékeket a lakásba, hogy ezzel is megkönnyítsék vásárlónk dolgát. Hamar megbizonyosodtak arról, hogy a férfinek sürgős segítségre van szüksége. Gondolkodás nélkül tárcsázták a segélyhívót.

Több mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett. Az orvosok már a helyszínen megállapították, hogy a férfinek szívrohama van. Rögtön kórházba vitték és meg is műtötték.

A szomszédok szerint a kiszállítóink mentették meg a férfi életét. Ő ugyanis egyedül él és valószínűleg senki nem vette volna észre, hogy rosszul van, ha munkatársaink nem épp a kritikus pillanatokban csengetnek be hozzá.

A két kiszállítónkat hősként ünneplik a városban.

Mi is nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Forrás: www.eveningnews24.co.uk