Vásárlóink és kollégáink is hálásak neki – 32 év után megy nyugdíjba angol kolléganőnk

2021. szeptember 13.

3 perc olvasási idő 

Egy angliai kisváros, Longton Tescójában dolgozott 32 éven át Linda Orpe. A 65 éves nő szeme előtt nőttek fel vásárlóink gyerekei, akik már a saját gyerekeikkel járnak vásárolni hozzá. Kolléganőnk azt mondja, imádta az üzletünket, kollégáinkat és az összes vásárlót is. Számtalan felejthetetlen pillanatot szerzett neki munkája. A környék lakói is hasonlóan éreznek Lindával kapcsolatban. Amióta megtudták, hogy nyugdíjba megy, ajándékokkal és jókívánságokkal halmozták el. 

Linda 15 évesen kezdett dolgozni a kereskedelemben. Mivel nagyon kedves és közvetlen, azonnal érezte, hogy ez az ő útja. A vásárlókkal gyorsan megtalálta a közös hangot, könnyedén teljesített minden feladatot, amit csak rábíztak. Az évek során több üzletláncnál dolgozott, a legkedvesebb munkahelye azonban mindig is a Tesco volt. Azt mondja, az utóbbi időszak kihívásait is élvezte. Bár rossz volt látnia a járvány miatt kétségbeesett embereket, igyekezett mindenkit felvidítani, bátorítani. Linda szerint csapata végig nagyon jól működött, támogatták egymást és vásárlóinkat.

Kolléganőnk 32 év után vonul nyugdíjba. Azt mondja, elérkezett az idő, hogy minden percét a családjával, 12 unokájával és a dédunokájával töltse. Végre a férjével is többet kirándulhatnak majd.

A kollégák és vásárlók szomorúan hallották, hogy Linda ezután már nem dolgozik az üzletben. Az utolsó hetekben azonban számtalan módon köszönték meg munkatársnőnk kedvességét és kemény munkáját. Ajándékokkal és jókívánságokkal lepték meg Lindát.

Boldog, békés nyugdíjas éveket kívánunk mi is!

Forrás: www.stokesentinel.co.uk