Kommunikációs vezetőnk a legaktívabbak között a LinkedIn-en

2021. szeptember 14.

2 perc olvasási idő

Kiderült, mely cégek csúcsvezetői a legaktívabbak a LinkedIn-en. Nemrég 50 nagyvállalat felsővezetőinek aktivitását mérte meg egy ügynökség. Büszkék vagyunk rá, hogy Hevesi Nóra kommunikációs vezetőnk a legjobbak közt szerepel.

Az Uniomedia felmérése azt vizsgálta, hogy mekkora követőbázissal rendelkeznek az 50 legnagyobb magyar vállalat csúcsvezetői és a követőik számához képest miként aránylik a posztokra érkező lájkok, kommentek, megosztások összessége. Ez utóbbi, az ún. “engagement rate” mutatja meg a kommunikáció intenzitását és hatékonyságát.

Büszkeség számunkra, hogy Hevesi Nóra mind az engagement arányban a TOP 4. 43%-al, mind a követőszám alapján a legjobb ötben végzett 2 796 követővel, szakterület szerinti csoportosításban pedig mindkét területen dobogós helyen, vagyis a TOP 3-ban szerepel!

Mindennek azért van jelentősége, mert a LinkedIn közösség mérete Magyarországon meghaladja az 1,2 milliót, használata már messze túlmutat a toborzáson, kiváló eszköz a márkakommunikációra is.

50 vezető közül a legjobb ötben lenni nagy dolog, gratulálunk!

Kövessétek ti is Nóra LinkedIn profilját!