WWF játékunk nyertese ennek az ajándékcsomagnak örülhet

2021. szeptember 14.

2 perc olvasási idő

Sajátmárkás egészséges finomságok, kulacs, elemtöltő, újrahasználható zsák péksütemény vásárláshoz és tároláshoz, valamint egy szuper ötleteket tartalmazó szakácskönyv – ezt a környezettudatos ajándékcsomagot adtuk át nemrég kollégánknak, amit a WWF-fel közös nyereményjátékunkban nyert.

Olyan ajándékcsomagot állítottunk össze, aminek segítségével még többet lehet tenni a környezet védelméért.  Sajátmárkás, organikus termékeink nemcsak finomak, hanem egészséges alternatívát kínálnak főzéskor. Műanyag borítású üvegkulacsunk bármikor újratölthető, vászontasakjaink jól jönnek bevásárláskor és a péksütemény sem szárad ki benne, az elemtöltővel megsokszorozható az elemek élettartama, Mindenmentes szakácskönyvünkben pedig számos könnyen elkészíthető recept olvasható.

Játékunk célja is az volt, hogy változtassunk szokásainkon, az eldobható termékek helyett inkább a tartós, évekig használható társaikat válasszuk. Figyeljétek az Éntescómat, stratégiai partnerünkkel, a WWF-fel közösen a jövőben is számos tippet adunk nektek, hogyan óvhatjuk bolygónkat.

Még egyszer gratulálunk játékunk nyertesének, Csobay Tamásnak!