Több mint 12 ezer kilogramm élelmiszerrel segítettek vásárlóink – köszönjük!

2021. szeptember 16.

3 perc olvasási idő

Augusztus végén lezárult az idei első, közel egy hónapon át tartó élelmiszeradomány-gyűjtő akciónk, amellyel a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködve a nehéz helyzetben élőket segítettük. Az akció keretén belül vásárlóink összesen több mint 12 ezer kilogramm tartós élelmiszert adományoztak a rászorulók számára, valamint online bevásárlókosarukba is 705 ezer forint értékben tettek be adománycsomagot. Köszönjük!

 

Nyári élelmiszergyűjtő akciónk augusztus 2-től augusztus 29-ig tartott országszerte 148 Tesco áruházban vártuk az adományokat, a digitális megoldásokat előnyben részesítők pedig a hónap utolsó napjáig vásárolhatták meg az átadásra szánt csomagokat a Tesco Otthonról online bevásárlás szolgáltatásban. Az akcióban vásárlóink tartós élelmiszereket, így például rizst, tésztát, cukrot, olajat, lekvárt, különböző befőtteket, illetve teát, kávét és csokit ajánlhattak fel, amiket az áruházainkban a kasszasoron kívül kialakított gyűjtőpontokon adhattak le.

Hálásak vagyunk, hogy vásárlóink összesen több mint 12 ezer kilogramm élelmiszert ajánlottak fel ilyen módon. Azok, akik online szerettek volna hozzájárulni a gyűjtéshez, bevásárlásuk során 1000, 2000, illetve 3000 forint értékű adománycsomagot tehettek a virtuális kosarukba. A kampány egy hónapja alatt 705 ezer forint értékű adomány gyűlt össze ilyen módon, amit a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel egyeztetve tartós élelmiszerre váltunk át.

A felajánlott élelmiszereket stratégiai partnerünk, a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztül juttatjuk el azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Köszönjük az akcióban részt vevő minden vásárlónk és kollégánk támogatását!