Videó – Nézd vissza jótékonysági főzésünk legjobb pillanatait!

2021. szeptember 16.

3 perc olvasási idő

Nagy dolgok történtek a budaörsi áruházunk parkolójában! Rögtönzött szabadtéri konyhánkban csodás napot töltöttünk együtt 25. születésnapunk egyik jótékonysági programján! Százhúsz kollégánk csatlakozott az Élelmiszerbankkal és a királyi szakácsokkal közös főzéshez, amivel nélkülözőket vendégeltünk meg finom vacsorára. Szuper sikeres volt az ezzel egyidőben szervezett Tesco Angyalos  minivásárunk is! Nézd meg a rendezvényről készült hangulatos videónkat te is! 

2500 adag babgulyás, kókuszgolyó, csaknem 190 ezer forintnyi adomány a Tesco Angyalnak. Százhúsz lelkes, szuper kolléga az önkéntes főzőcsapatban, és sokan, akik hozták portékáikat, vagy éppen vásároltak, hogy közös alapítványunk perselyébe újabb, jelentős összeg kerülhessen. Ez a rövid mérlege a budaörsi eseménynek, amiről klassz videó is készült. Az örömfőzés mottója pedig ez volt:

„ A segítség a kedvenc hozzávalónk.”

Ahogy Zsolt mondta a kisfilmben: a 25. születésnapunk megünneplésére és arra, hogy együtt legyünk, jó alkalom a közös főzés, az ünnepnek pedig fontos része, hogy adjunk. Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület vezetője felidézte, hogy több mint 10 éve mentjük közösen az élelmiszert, amiért minden tescósnak köszönetet mondott. A jótékonysági főzésünket megtisztelte, kötényt kötött és kókuszgolyót készített az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, Paul Fox is. Az ételek kiszállításában pedig a Tesco Otthonról kiszállító autó is segített.

Köszönjük a királyi szakácsok közreműködését a bográcsgulyás elkészítésében, és mindenkinek a közös élményt!

Veletek együtt folytatjuk!