Büszkeség! Kollégáink több mint 7500 kilométert gyűjtöttek eddig a Tesco Angyal sportos kihívásban

2021. szeptember 22.

2 perc olvasási idő

Gondoltátok volna? Veletek együtt mára megháromszoroztuk a Tesco Angyal futós, gyaloglós kihívásában megcélzott és közösen összegyűjtött 2500 kilométert! Szuper látni, hogy ilyen sportosak és lelkesek vagytok, gratulálunk a csoportot alkotó kollégáknak.

 

Az örömhírt Juhász Beáta kolléganőnk osztotta meg az Éntescóm Facebook csoportban.

„Ez igen! Szuper ügyes mindenki. Egy nagyon jó csapatba csöppentem bele. Így ismeretlenül is gratulálok annak, aki részt vett benne. Magamról sem gondoltam volna. Örülök, hogy tudtam támogatni az #angyal alapítványt!”

Emlékeztek? 25. születésnapunk egyik ünnepi és egészséges programja volt, hogy közösen megteszünk 2500 kilométert. A jótékonysági távval adományt gyűjtöttünk a Tesco Angyalnak, amiből nehéz helyzetbe került kollégáinkat segíti az alapítvány. A vártnál jóval korábban, alig néhány hét alatt összejött a megcélzott 2500 kilométer, amiért már akkor hálásak voltunk nektek. De ti tovább folytattátok, így már több mint 7500 kilométernél jár az angyali csapat, s még mindig gyűjtik a kilométereket! Köszönjük nektek!

Ne feledjétek, úgy is támogathatjátok alapítványunkat, hogy csatlakoztok Kerekes Csabához kollégánkhoz és örökbe fogadhattok egy-egy szakaszt a Kéktúrán! Csatlakozzatok bármelyikhez, a lényeg, hogy együtt tegyünk a Tesco Angyalért és rajta keresztül rászoruló kollégáinkért!