3 elismerést is kapott a Tesco a fenntarthatóságért végzett munkájáért

2021. szeptember 23.

2 perc olvasási idő

Több „Fenntarthatóság szimbóluma 2021” díjat is kapott a Tesco, összesen 3 oklevéllel ismerték el környezetvédő és ételmentő tevékenységünket. Büszkeség, hogy nemcsak vállalatként kaptunk elismerést, hanem kolléganőnk, Bérces Éva közösségi működési menedzserünk munkáját kiemelten díjazták!

Zsilkina Lívia kommunikációs menedzser és Nagy-Peidl Adrienn közösségi kapcsolatok menedzser az oklevelekkel

 

A Trade magazin „Egy fenntarthatóbb vállalatért” pályázatára a meghirdetett három kategóriájában összesen 27-en versenyeztek. Legnagyobb örömünkre a szakmai zsűri díjazta a fenntarthatóságért – a karbonsemleges működésért – tett lépéseinket, elismerte élelmiszermentő tevékenységünket, valamint Bérces Éva kolléganőnket az élelmiszermentés folyamatának kidolgozásáért. A cikk kiemeli, hogy a legnagyobb elismerést a személyi kategóriába beküldött pályázat kapta.

A Fenntarthatóság Szimbóluma versenyen olyan cégeket és projekteket díjaznak, amelyek hozzájárulnak a karbonlábnyom csökkentéséhez. A nyertesek szeptember 22-én vehették át az elismerő okleveleket és büszkén használhatják a Fenntarthatóság Szimbóluma 2021 logót.

Köszönjük az élelmiszermentésben részt vevő munkatársunk fáradhatatlan munkáját! Nélkületek ez nem sikerült volna.