Teljesítette a Kéktúra teljes távját, hazaért herceghalmi csapatvezetőnk

2021. szeptember 29.

3 perc olvasási idő

Szeptember 25-én izgalmas időszak zárult le Kerekes Csaba kollégánk életében, már otthonról írhatta összesítőjét élete legnagyobb kalandjáról – 73 nap alatt teljesítette a Kéktúra teljes távját! Az elmúlt 2,5 hónapban ti is nyomon követhettétek az Éntescómon Csaba kitartó menetelését, többször élőben is beszélgettünk vele az Éntescóm Facebook csoportban. Íme egy rövid összegzés, hamarosan pedig újra élőben kérdezzük őt az élményeiről!

Elképesztő teljesítmény van herceghalmi csapatvezetőnk mögött!  A teljes távot összesen 73 nap alatt tette meg, amiből 59 volt a túranap. Volt olyan, amikor 24 óra alatt több mint 30 kilométert gyalogolt kutyájával, Herceggel együtt. Csaba azt is kiszámolta, hogy bár a Kéktúra útvonal teljes távja 1168 kilométer, ő ennél többet, 1373,3 kilométert ment, beleszámítva az eltévedéseket, kitérőket. Ez idő alatt kb. 11,5 kilót fogyott, ahogy posztjában írta, „megtapasztaltam, milyen, amikor heteken keresztül zacskós levesen és készétel konzerven élek.” Veletek is megosztotta mindig, hogy épp merre jár, a túra alatt kb. 1800 fotót készített. Az igazoló füzetbe szeptember 25-én került bele az utolsó pecsét.

„Megismertem hazánk tájegységeit, kultúráját, az embereket, a segítőkészséget. Rengeteget tanultam, olyan mélyen jártam a lelkemben, mint eddig még soha. Kalandokban és élményekben gazdag út volt, melyet hol tűző napsütésben, hol szakadó esőben, de töretlen lelkesedéssel jártunk Herceggel. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a családomnak, akik végig támogattak, barátomnak, aki a fuvarozásban segített, kollégáimnak, akik tartották bennem a lelket, mikor nehezebben mentek a dolgok. Egy életre szóló élmény volt a túra minden perce.”

Csaba a túra során több áruházunkba is ellátogatott, ahogy örömmel fogadták kollégáink.

„Örök emlék marad minden útba eső Tesco áruház meglátogatása, külön szeretném kiemelni a kőszegi csapatot. A mai napig nehezen dolgozom fel a rengeteg szeretetet, amit tapasztaltam minden boltban. Sokadjára írom le, de ez tényleg EGY NAGY CSALÁD.”

 

Ha van kedvetek, írjátok meg kommentben, ti mit kérdeznétek Csabától. Hamarosan ugyanis ismét élőben jelentkezünk majd vele együtt az Éntescóm Facebook csoportban, ahol a ti kérdéseitekre is válaszol.