Egészséghónap: Kemenesi Gábor virológussal beszélgetünk a koronavírus aktualitásairól

2021. október 1.

3 perc olvasási idő

Tartsatok velünk az októberi Egészséghónap nyitóeseményén, amelyen Kemenesi Gábor virológussal Orosz Györgyi járja körbe a 3. oltás és a 4. COVID hullám témakörét. Az ismert szakember már többször volt a vendégünk, most újra lehetőségetek lesz feltenni a benneteket leginkább foglalkoztató kérdéseket!

Szeretnétek közérthetően, biztos források alapján tájékozódni, hogyan védekezhettek a leghatékonyabban a koronavírus negyedik hulláma ellen? Tudni szeretnétek, ki, mikor veheti fel a 3. oltást? Vajon mit mond a szakember, mi vár ránk az elkövetkező időszakban? Kemenesi Gábor virológust kérdezi minderről Orosz Györgyi, s természetesen lehetőségetek lesz kérdezni is.

Az alábbi témákban biztosan hallunk számunkra új, vagy fontos információkat:

1. Mi az aktuális szakértői álláspont a 12 éven aluli gyermekek oltásával kapcsolatban?
2. Mi a helyzet a delta variáns fertőző képességével, tulajdonságaival?
3. Biztonságos-e a várandós nők oltása?
4. Kell-e, ajánlott-e jelenleg a 3. oltást felvenni?
5. Vannak-e új fejlesztések a különböző vakcinák esetében?

Az esemény időpontja: 2021. október 5. 15:00-16:00

A beszélgetést Teams-en követhetitek élőben ITT!

Az Egészséghónap további programjairól és a részletekről az Éntescóm oldalon tájékozódhattok.

A csatlakozással elfogadom, hogy az online rendezvényről képi és videófelvétel készül, és hozzájárulok, hogy a felvételeket a Tesco belső és külső kommunikációs csatornáján a hatályos adatvédelmi szabályzatainkkal összhangban közzé tegye, felhasználja. Az aktuális adatvédelmi szabályzatok megtalálhatóak az entescom.hu oldalon. Felhívjuk a figyelmed, hogy az eseményen való részvételhez szükséges a hozzájárulásod. Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne az adatkezeléssel kapcsolatban, nyugodtan fordulj az Adatvédelmi tisztviselőnkhöz a CE.DPO@tesco.com vagy a colleaguedata@tesco.com elérhetőségeken.