Kedvezményekkel ünnepeljük az Állatok Világnapját

2021. október 4.

4 perc olvasási idő 

Ma van az Állatok Világnapja. Ezen a napon ünnepeljük Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének emléknapját is. Házi kedvenceink megszépítik a mindennapjainkat, a vadon élő állatok pedig fenntartják és működtetik a bolygónk ökoszisztémáját. Ha fontosak számotokra az állatok, s van kedvetek, csatlakozzatok stratégiai partnerünk, a WWF kampányához, vagy a Nestlével közös jótékonysági akciónkhoz, áruházainkban pedig válogassatok akciós állateledeleink közül!

Egy nedves orrocska, puha bunda, csábító szempár – minden cicát, kutyát vagy más házi kedvencet nevelő gazdi tudja, hogy egy állat a családban hatalmas boldogság. Rájuk mindig számíthatunk, osztoznak örömünkben  és a szomorú napjainkba is vidámságot csempésznek hűségükkel és szeretetükkel.

A vadállatoktól méltóságot, önfeláldozást és szabadságot tanulhatunk. Sok faj azonban a kihalás szélére került az emberek miatt – vagy azért, mert elpusztítottuk élőhelyüket, vagy azért, mert orrvadászok célkeresztjébe kerültek.

Ahogyan stratégiai partnerünk, a WWF oldalán is olvashatjuk, az Állatok Világnapjának célja, hogy az ember és állat közötti barátságot erősítse, valamint felhívja a figyelmet az együttélés fontosságára.  Ha tehetitek, jelképesen fogadjatok örökbe egy állatot és segítsétek a WWF vadmentő programját.

Kényeztessétek házi kedvenceiteket az Állatok Világnapja alkalmából, válogassatok akciós állateledeleinkből. Ha pedig a Nestlé kiváló minőségű állateledelei közül vesztek néhány darabot a cicátoknak vagy kutyusotoknak, akár a rászorulókat is támogathatjátok.