Effekt 2030 – elnyertük a Példamutató munkáltató díját!

2021. október 5.

3 perc olvasási idő

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, két szuper programunk is bekerült az Effekt 2030  – A közösségi befektetések díja versenybe. Büszkén jelentjük, hogy „A Tesco munkáltatói felelősségvállalása a járványhelyzetben” kezdeményezésünk elnyerte a Példamutató munkáltató díját. Az elismerést az Effekteam éves szakmai konferenciáján Hevesi Nóra kommunikációs vezetőnk vette át.  

Az Effekteam konferenciáján a vállalati szakemberek, kutatók és non-profit szervezetek képviselői tekintették át a fenntartható, ESG szemléletű vállalati működés társadalmi aspektusait. A Tescót Hevesi Nóra kommunikációs vezetőnk képviselte a jó hangulatú és lendületes Felelős Közösségi Kapcsolatok kerekasztal beszélgetésben.

A rendezvényen adták át az idei Effekt 2030 – A közösségi befektetések díját is. Nagy örömünkre két kategóriában is a legjobbak közé kerültek a Tesco pályázatok a szakmai zsűri pontszámai alapján: A Mindenki társadalma kategóriában „Sokszínűségi hét a Tescónál” pályázatunk a döntőbe jutott.

A Példamutató munkáltató kategóriában pedig rendkívül szoros versenyben, nagyszerű programok közül kerültünk ki győztesen „A Tesco munkáltatói felelősségvállalása a járványhelyzetben” programunkkal. Nyertes pályázatunkban a koronavírus-járvány ideje alatti munkáltatói aktivitásokat foglaltuk össze.

Őszintén hálásak vagyunk mindannyiótoknak mindazért, amit nap mint nap tettetek a járvány idején: figyeltetek mindenki biztonságára, biztosítottátok, hogy étel kerülhessen a családok asztalára, támogattátok egymást és a közösségeket.

Mint minden díjunkat, ezt is közösen nyertük!