Egészséges október: kedvezménykuponok várnak rád a Clubcard appban

2021. október 5.

2 perc olvasási idő

Támogatjuk, hogy vásárlóink egészségesen és fenntarthatóan étkezzenek. Mivel ti, a kollégáink vagytok a legfontosabb vásárlóink, így októberben, Egészséghónapunk részeként, különleges ajánlatokkal várunk benneteket. Október 7-től kedvezménykuponokat találtok a Clubard appban, így olcsóbban vásárolhattok az egészséges és speciális étrendet követőknek ajánlott élelmiszer kínálatunkból.

Vegetáriánus vagy vegán vagy? Akkor a Tesco Plant Chef termékeink kedvezményei biztosan kedvedre valók lesznek! Ételintoleranciától szenvedsz? Rád is gondoltuk! Keresd a Clubcard appban a kedvezményeket a Tesco FreeFrom termékekre. Ha sportolsz, vagy aktívan élsz, akkor sok fehérjére van szükséged. Neked jön jól kedvezménykuponunk a Tesco High Protein vagy Tesco Bio Organic termékekre. Így mindenki jól jár velünk. 😉

Kedvezményes ajánlataink október végéig élnek, így ősszel bőven lesz időd az immunrendszered megerősítésére.

A Clubcard alkalmazásról és annak telepítéséről további információt itt találsz.

Ha esetleg nem találod a kedvezménykuponokat az alkalmazásban:

  • Új kolléga vagy, aki 14 napja, vagy annál rövidebb ideje dolgozik a Tescónál, ezért még nem szerepelsz az adatbázisban.
  • Klasszikus Clubcard kártyád van, és  még nem regisztráltál a Clubcard alkalmazásban a kampányhoz szánt adatbázis letöltésekor.

Használjátok ki a kedvezményeket!

Gyönyörű, színekben gazdag, egészséges őszt kívánunk!