25 éve együtt – Zsolt üzenete

2021. október 7.

3 perc olvasási idő

Sziasztok!

Közeledünk első magyarországi hipermarketünk, a Tesco Pólus nyitásának 25. évfordulójához és ezt a mérföldkövet természetesen veletek, munkatársainkkal együtt szeretnénk ünnepelni.

Eddig is már számos aktivitásban vehettünk részt az évfordulónk kapcsán: töltöttünk ki születésnapi kvíztmegkerestük az elmúlt 25 év számotokra legkedvesebb magyar retro slágereit és megosztottatok velünk sok kedves személyes emléket isa Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen 2500 adag babgulyást és ugyanennyi kókuszgolyót készítettünk a rászorulóknakküldhettetek be rég elfeledett fotókat arról, hogy ti hogyan ünnepeltétek az áruházatok történetét és csapatát, illetve sokan elmondtuk, hogy mire is vagyunk büszkék az elmúlt 25 évből.

A videókat, amikben Martinnal örömmel nosztalgiázunk, újra megnézhetitek ITT, illetve az Éntescóm hivatalos Facebook csoportban is megtaláljátok. Több kollégánk, Ildikó, Balázs vagy éppen Attila is szívesen emlékeztek itt vissza a számukra legkedvesebb pillanatokra a nálunk töltött évekből.

Van még más meglepetésünk is nektek!

Először is egy apróság, amivel remélem, sikerül még jobban ráhangolódni az évfordulónkra! Itt az új, 25-ös logóval ellátott kitűzőnk, amit a következő pár napban mindannyiótokhoz eljuttatunk. Viseljétek büszkén, én is így teszek.

Ezen kívül a 25 évet 25%-os dolgozói kedvezménnyel is szeretnénk megünnepelni. 2021. október 13-19. között történt vásárlásaitok után a már meglévő 10% dolgozói kedvezményetek mellé hozzáteszünk még 15%-ot, Clubcard kupon formájában! Ezek a fizetőeszközként működő kuponok karácsony előtt kerülnek feltöltésre a Clubcard applikációtokba, remélve, hogy ezzel még szebbé tudjuk tenni számotokra az ünnepre való készülődést.

10% + 15% = 25%, éljetek a lehetőséggel jövő szerdától! Megéri így ütemezni a bevásárlást, ha karácsonykor is spórolni szeretnétek. Ha netán nincs még Clubcard appotok, szerintem most igazán érdemes letöltenetek, ehhez segítséget találtok az Éntescómon.

Nagyon örülök, hogy a 25. évfordulót összességében 25% kedvezménnyel tudjuk veletek, munkatársainkkal együtt ünnepelni. További részleteket a kedvezmény felhasználásáról ITT találtok. Köszönöm, hogy 25 éve együtt vagyunk!

Zsolt