Együtt a női egészségért – október 13-án öltözz te is pinkbe!

2021. október 7.

3 perc olvasási idő

Javában tartanak az októberi Egészséghónap eseményei. Változatos és izgalmas programokkal várunk benneteket, kiemelt témánk pedig a női egészség. Szeretnénk felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, hiszen a korai stádiumban felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók. Jövő szerdán rózsaszínbe borul a Tesco, ha minél többen részt veszünk a Pink napon! Tarts velünk te is! A részletekért gördíts tovább!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja is. Ezért, a korábbiakhoz hasonlóan, Egészséghónapunk egyik kiemelt témája a női egészség. Idén is meghirdetjük a Pink napot. Bárki csatlakozhat, áruházi, irodai és raktári kollégáink is!

Keress rózsaszín pólót, pulcsit, hajcsatot, sapkát, kendőt, sálat vagy akár nadrágot! Szalaggal is díszíthetted öltözékedet! A lényeg, hogy bombasztikus rózsaszín kavalkádot alkossunk azzal, hogy minél többen részt veszünk a Pink napon! Ezzel vásárlóink, partnereink figyelmét is ráirányítjuk arra a fontos témára, hogy egészségünkért mi magunk tehetünk a legtöbbet.

Várjuk fotóitokat a Pink napról az Éntescóm Facebook csoportba! A legjobbakból itt, az Éntescómon is közzéteszünk egy válogatást. Ha van kedvetek, írjátok meg röviden a fotókhoz, hogy miért tartjátok fontosnak a kezdeményezést!

Ha van kedvetek, tartsatok ti is pink sütivásárt, a befolyt összegből alapítványunkat, a Tesco Angyalt támogathatjátok.

Törődünk magunkkal, törődünk másokkal!