Fókuszban a FérfiÜgyek az Egészséghónap második hetén

2021. október 7.

2 perc olvasási idő

Várunk benneteket az Egészséghónap 2. hetén is! Hétfőn 3 vendégünkkel, Pálinkás Zsolt vezérigazgatónkkal, Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezetőjével, Kertész András coach-csal és Csonka András színésszel beszélgetünk őszintén a FérfiÜgyekről. Szó lesz férfi egészségről, karrierdöntésekről és férfi karrierszakaszokról. A beszélgetésre nem csak férfiakat várunk. 🙂

Egészség, család, karrier – beszélgetőpartnereink arról osztják meg tapasztalataikat, hogyan lehet férfiként helyt állni minden területen, miközben a testi, lelki jóllétünkre is figyelünk. Tippek, tanácsok is elhangzanak majd a harmonikusabb életvitelhez, s természetesen mint mindig, most is várjuk majd kérdéseiteket, amikre szívesen válaszolnak vendégeink.

Időpont: október 11. 12:00-13:00

A beszélgetést Teamsen követhetitek élőben ITT!

A videót később visszanézhetitek az Éntescóm Facebook csoportban.

Az Egészséghónap további programjairól és a részletekről az

Éntescómon tájékozódhattok.

Várunk benneteket!

A csatlakozással elfogadom, hogy az online rendezvényről képi és videófelvétel készül, és hozzájárulok, hogy a felvételeket a Tesco belső és külső kommunikációs csatornáján a hatályos adatvédelmi szabályzatainkkal összhangban közzé tegye, felhasználja. Az aktuális adatvédelmi szabályzatok megtalálhatóak az entescom.hu oldalon. Felhívjuk a figyelmed, hogy az eseményen való részvételhez szükséges a hozzájárulásod. Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne az adatkezeléssel kapcsolatban, nyugodtan fordulj az Adatvédelmi tisztviselőnkhöz a CE.DPO@tesco.com vagy a colleaguedata@tesco.com elérhetőségeken.