Íme Egészséghónapunk részletes programja, téged is várunk!

2021. október 7.

2 perc olvasási idő

Szemezgess az októberi Egészséghónap izgalmas programjai közül! Programplakátunk segít eligazodni, hogy melyik nap, milyen beszélgetésbe kapcsolódhatsz be. Épp nem érsz rá, de nagyon érdekelnek a programok? Semmi gond, az élőben, Teamsen követhető események többségét később visszanézheted az Éntescóm Facebook csoportban.

Vége a nyárnak, jöhet a megújulás! Várunk izgalmas beszélgetéseinken, előadásainkon online, melyeken még
többet megtudhatsz a szellemi és fizikai egészségmegőrzésről! Íme a részletes program!

Nyitónapunk programját már most visszanézheted. Kemenesi Gábor virológus a koronavírus 4. hullámáról, s a védekezésről beszélgetett Orosz Györgyivel, a Hősök Tere alapítvány ügyvezetőjével.

IDE kattintva hallgathatsz bele.

Jövő héten a FérfiÜgyekre fókuszálunk, meghívott vendégeinkkel a férfi karrierről, egészségről beszélgetünk – őszintén, tabuk nélkül.

Még több infó és az esemény linkje ITT.

Idén is megszervezzük a népszerű Pink napot! Jövő szerdán öltözzetek pinkbe, hívjuk fel közösen a figyelmet a női egészség, s a szűrővizsgálatok fontosságára!

Részletek ITT.

Jótékonysági sütivásár a Tesco Angyal javára – ha szívesen sütnél és kóstolnál, támogatva alapítványunk munkáját, akkor téged is várunk. Itt vannak az infók a jelentkezésről.

Ha nem tudsz részt venni, akkor az események videóit visszanézheted majd az Éntescóm Facebook csoportban, illetve összefoglalóinkból is értesülhetsz a legfontosabbakról.

Ha teheted, csatlakozz minél több programhoz!