Egészséghónap: kérdezzetek keddden az endometriózis szakértőitől!

2021. október 8.

2 perc olvasási idő

Újabb fontos és sokakat érintő témáról beszélgetünk az októberi Egészséghónap keretben. Az endometriózis hazai szakértői osztják meg tapasztalataikat erről a gyakori női betegségről, s természetesen várják kérdéseiteket. Jövő kedden találkozzunk ismét a képernyők előtt! 

Az Egészséghónap egyik kiemelt témája a női egészség. Olyan témát választottunk, amit nagy figyelem övez, hiszen az endometriózis több mint 200 000 nőt érint hazánkban, mégis még mindig kevesen tudnak és még kevesebben beszélnek róla.

Szeretettel várunk benneteket egy nyitott szemléletű, előadással egybekötött beszélgetésre az Endometriózis Magyarország Alapítvány vezetőjével és orvosszakértőjével.

Időpont: 2021. október 12. 13:00-14:00

A beszélgetést Teamsen követhetitek élőben ITT! A videót majd az Éntescóm Facebook csoportban nézhetitek vissza, összefoglalónk pedig az Éntescómon lesz olvasható.

Az Egészséghónap további programjairól és a részletekről az

 Éntescómon tájékozódhattok.

A csatlakozással elfogadom, hogy az online rendezvényről képi és videófelvétel készül, és hozzájárulok, hogy a felvételeket a Tesco belső és külső kommunikációs csatornáján a hatályos adatvédelmi szabályzatainkkal összhangban közzé tegye, felhasználja. Az aktuális adatvédelmi szabályzatok megtalálhatóak az entescom.hu oldalon. Felhívjuk a figyelmed, hogy az eseményen való részvételhez szükséges a hozzájárulásod. Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne az adatkezeléssel kapcsolatban, nyugodtan fordulj az Adatvédelmi tisztviselőnkhöz a CE.DPO@tesco.com vagy a colleaguedata@tesco.com elérhetőségeken.