Fenntartható jövőért díjjal jutalmazták a „Tesco a karbonsemlegességért” programunkat 

2021. október 8.

3 perc olvasási idő

A héten újabb díjakat nyertünk! Fenntartható jövőért oklevéllel jutalmazta a „Tesco a karbonsemlegességért” programunkat Üzleti megoldások kategóriában a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért). Tudtátok, hogy az elmúlt két hétben ez már a 13. díjunk? 🙂

A BCSDH Fenntartható jövőért díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményeket. Ezzel is növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását a fenntarthatósági célok teljesítésében. Idén díjazták a Fenntartható Fejlődési Célok (SDGk) elérése érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítményt is, amelyet kibővítettek a pandémia során tett nagyhatású intézkedésekkel.

Számos pályázat közül emelkedett ki a „Tesco a karbonsemlegességért” programunk, amelyért végül megkaptuk a Fenntartható jövőért díjat. Legutóbb 2017-ben nyertük el ezt az elismerést. 

További büszkeség, hogy ezen felül a Női vezető kategóriában Fenntartható jövőért díjat vehetett át Hevesi Nóra kommunikációs és kampány vezetőnk, valamint Szigeti Barbi országos HR vezetőnk is. A sokszínűség és a fenntarthatóság területén végzett munkájuk igazi hatást vált ki, lelkesedésük és kiváló együttműködésük követendő példa sokunk számára.

A karbonsemlegességen közösen dolgozunk, gratuláció minden munkatársnak!